Episoder

#232 Aston Villa, Bugge og Freddy Adu i Sverige

October 20, 2020

Aston Villa er plutselig flinke til å spille fotball, Espen Bugge Pettersen er resolutt i kampen mot rasisme og Freddy Adu har funnet seg en svensk klubb. Vi tar også en snartur innom Guido Buchwald og verdens eldste profesjonelle fotballspiller. I tillegg blir det flere vitser, bøyinger og lagoppstillinger.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#231 Serbia, Ståle og Yeah, definitely

October 13, 2020

Landslaget har spilt kamper, Ståle har mistet jobben og de største engelske klubbene har foreslått at de kan bestemme litt mer enn de gjør nå. Vi har også fått en ellever med spillere som har et navn som blir en drikke baklengs, en Ipswich-spiller som er veldig glad i å si Yeah, definitely og en Jørn Andersen-vits. Og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#230 Varg Vikernes mot Vampeta, Deadline Day og John Carews lasagne

October 6, 2020

Dagen etter Deadline Day ser vi litt nærmere på hva som skjedde, og triste historier fra tidligere slike dager. Vi prøver også å finne ut litt mer om saken hvor Vampeta brukes i kampen mot Varg Vikernes. Så blir det litt om John Carews lasagne, navn som bøyer verb og gode huskeregler.  Ellers, her er litt brasiliansk kunst: https://twitter.com/hbsvictor/status/1298007000203370498/photo/1   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#229 Rob, Ben, Ben og Robin

September 29, 2020

Drar Jens Petter Hauge til Milan? Kan man bøye Sander Berge til Patrik Berger og Jo Inge Berget? Var faren til Ivar Morten Normark med i Lost? Og hvilksetninger kan lages av spillere på ditt fantasy-lag?   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#228 Mats Solheim om Hammarby, skader og pikkolojobbing

September 22, 2020

Stabæks Mats "Matcelo" Solheim kom på besøk og fortalte om tiden i Sverige, mange skader, hvordan gjøre seg forstått i Sverige, hvor gøy det var å jobbe som pikkolo i Loen og ikke minst hvor mange som kan ha innlogginga til Instagram-kontoen hans. I tillegg kom det hele TRE Andre Danielsen-vitser denne uka, deriblant en som blir bedre om du har lest dette bibelverset: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis%204%3A8-10&version=NKJV   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#227 Ørnen, manbuns og Norway Parks Magic FC

September 15, 2020

Premier League har startet, Neymar har fått rødt kort og Ørnen har scoret hattrick. Og vi prøver å finne ut hvorfor en klubb i Sør-Afrika heter Norway Parks Magic FC, hvem som er tidenes norske første spiller i forskjellige land og hvilke fotballspillere som sliter mest med spam-filtre .   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#226 Norges spisspar, UriDanligaen og Her klarer vi å sende folk til månen!

September 8, 2020

Norge har fått et spisspar! Men ingen av de heter noe så fett som Israel Krupp. Tre med samme etternavn scoret for Færøyene, vi tar for oss Island Games og Aleksander anmelder The English Game. Men vi nekter å røpe at han ga terningkast 2, det må du høre på for å få greie på! FPL-koden er: 7dil3m   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#225 Bundesligas mest erotiske, Drillos cornerhattrick og Norges første fotballspiller i Russland

September 1, 2020

Bundesligas mest erotiske trener har blitt kåret, Sara Björk Gunnarsdottir kan ha fått både gull og sølv i Champions League og Molde tålte ikke Toulouse-vitsen. Vi ser også tilbake på Oscar Peter Serck, tidenes første norske fotballspiller i Russland, da Drillo kan ha scoret på tre cornere i samme kamp og da engelske klubber trodde Trym Bergman bæsjet i søppelkassa.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#224 Harry Maguire, Boris Johnson i Grimsby og Frode Grodås' honning

August 25, 2020

Frode Grodås har kommet med honning! Selvsagt. Harry Maguire er i retten på Mykonos, Ronaldinho slipper endelig fri og Boris Johnson går med Grimsby-lue. Også har PSG vunnet Champions League da.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#223 Brutteren, Robert Lewangoalski og Ligue 1 Uber Eats

August 17, 2020

Bruttern vant ikke sin første kamp i Bergen, og har heller ikke et klengenavn som funker i Bergen. Robert Lewandowski har derimot fått et klengenavn som Thomas Müller er veldig fornøyd med, og Ligue 1 har fått et sponsornavn som kun dens mor liker. Og endelig tar vi oss tid til en dyp analyse: var egentlig Titten Stensland verdt den kaffekanna han kostet Bodø/Glimt i 2004.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#222 Bigami, slanking og overlevelse i naturen

August 11, 2020

Dette er en episode for alle dere som er glad i bigami, slanking og overlevelse i naturen. Hjelper selvsagt også om dere er glad i nasking zumba og tatoveringer. Samt sketsjer basert på ordspill og fotballag. Lykke til!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#221 Lars Arvid Nilsen og Ross, Ross og Ross i Ross County

August 4, 2020

Lars Arvid Nilsen er ferdig i Brann, Ross County har tre keepere som alle heter Ross til fornavn og Paul Power hadde IKKE katt på midten av 80-tallet. I tillegg kommer tidenes første Fredrik Aursnes-vits fra Sandefjord, muffens i Østerrike og HamKams unike sesong. Litt av ei uke!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#220 Kevin de Bryne, Selvmål/Målselv og Bruno er tilbake

Premier League er ferdig, alle i Nord-Norge vinner og 1. divisjon er fortsatt moro. I Brasil har Bruno fått ny klubb, ni år etter at han drepte sin kjæreste. Mens her i Norge har vi mange vakre lyttere som tenker på Heia Brokelandsheia, og selvmål i Målselv. Ellers går det bra.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#219 Basaksehirs seriegull, Kroos' burger og Lloyd Lislevand

Nordmenn har blitt seriesmestere i Tyrkia og Hellas, og Toni Kroos har feiret spansk seriegull på et vis som alle i studio er enige om at er feil. I tillegg har Schürrle lagt opp, Chelsea scoret i en unik rekkefølge og Tor Thodesen fått fyken i Finland. Og vi leser fra Lloyd Lislevands beretninger om et liv som proff i Hellas.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#218 City frikjent, svensk dødsstraff og Marvelous Nakamba

Manchester City får spille i Champions League likevel! Etter at den verste jubelen la seg, tittet vi litt på grunner til at det ikke var helt fantastisk. Vi tok også for oss navn i Zimbabwe, Jack Charlton, Daniel Braaten, gammel shithousery og et klipp fra Sverige-Israel i 1970.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#217 Pardews kontrakt, M.U.S Stadion og en 28 år gammel ørn

Pardews kontrakt i Newcastle har gått ut allerede! En gammel ørn er død, Andre Wisdom er knivstukket, men det finnes gode nyheter også: Toppserien og OBOS-ligaen er tilbake!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#216 Burnley, Sotra og Norges vanligste klubb

Vi prøver å svare på hva som er Norges vanligste klubb, hvem som er Norges laveste og høyeste målscorer på landslaget og andre mer eller mindre gjennomtenkte spørsmål. Så er det dessverre noen idioter i Burnley vi må prate om, men det er også gode nyheter fra Bømlo.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#215 Yaw Ihle Amankwa om seriestarten, Fana og full kit w**kers

Stabæks Yaw Ihle Amankwah var med på å holde nullen i går kveld, og i dag var han på plass i studio for å snakke om det. Og mye annet, som Fana, Jan Jönssons brunfarge, det danske seriesystemet og sitt ønskeklengenavn. Og så får vi en vakker historie fra Østfold, om et av de aller verste innhoppene vi har hørt om.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#214 Ingrid Moe Wold om Spania og da hun tok tunnel på Joshua King

Ingrid Moe Wold forteller om smaken hun fikk på profflivet i Spania, om frykten for heiser og om da hun tok tunnel på Joshua King. Og hun og vi svarer på spørsmål på mennesker ufrivillig oppkalt etter stadioner og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#213 Bladfis, Brolins dorullkjerner og Odds avføringsprøver

Vi har fått en veldig interessant epost om Odds avføringsprøver fra 2001. Vi snakker om den, klengenavn i norsk fotball og om Tomas Brolin har tjent mest på dorullkjerner eller støvsugermunnstykker. Og vi tar for oss hvem som har klart å bli byttet ut kjappere enn Julian Ryerson.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#212 Forren, SV Rap og sparken via Twitterpoll

Får Livingstons tredjekeeper sparken via en Twitter-poll? Er det kun SV Rap som deler navn med en kroppslyd? Ellers blir det prat om Vegard Forren, John Arne Riises Farmen-eventyr og faktisk litt om kontaktannonser med folk som liker turer i skog og mark.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#211 Eston Villa, Brauts intervju og koreanske gledesdukker

Hvor ille er egentlig Braut-intervjuet, og er nordmenn litt for heftige i å forsvare ham? Hvorfor heter det estiske laget Eston Villa akkurat det? Vi svarer på dette, hvorfor FC Seoul hadde gledesdukker på tribunen, hvorfor Abdoulaye M'Baye ble arrestert for menneskesmugling og mye annet. Også får du minst to dad jokes fra Aleksander. Rimelig ok pakke.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#210 Live med Dr. Jonas Bergland om hodeskader og andre morbide ting

Dr. Jonas Kinge Bergland var på besøk på torsdagens livepodkast og fortalte oss om hodeskader innen fotball og mye annet fascinerende. Noe av det kanskje ikke helt for sarte sjeler, så legger ved en advarsel til dere som føler dere truffet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#209 Bradford, Alex Gymnopoulos og tidenes dummeste fotballminutter

Denne uka er det 35 år siden 56 mennesker døde i Bradford, og vi tar for oss det. Men det er også lystigere ting, som tidenes dummeste minutter på en fotballbane og 149 baklengsmål. Og noen av våre vakre lyttere har klart det umulige: funnet noen spillere som har fem bokstaver etter hverandre i navnet som også er etter hverandre i alfabetet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#208 Kjetil Zachariassen om livet som trener i Afrika

Kjetil Zachariassen er fra Råde, men de siste 13 årene har han vært mest i Afrika. Han har trent lag i Elfenbenskysten, Ghana og snart kanskje i Nigeria. Han har vært med på å utvikle spillere til toppklubber i Europa, vunnet trofeer, fått tilbud om jobb som landslagstrener og støtt på flere problemer enn de fleste.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#207 Älta vs Alta og Judas-bannere

Er det greit å henge opp Judas-bannere? Hvorfor spiller ikke Älta IF mot Alta IF? Og hvor mange bokstaver på rad i alfabetet kan man ha etter hverandre i et navn? (Gå hit hvis du vil høre hele Huntelaar-låta: https://open.spotify.com/album/4QNhTeqZ9AdgDcvJdQAWKs )   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#206 Live med Bjarte Tjøstheim

Torsdag sendte vi live fra Rubicons studioer på YouTube og Facebook, med Bjarte Tjøstheim på besøk! Dette er mye av lyden derfra, og det blir mye Arsenal, litt Randaberg, noe nakensoling og ellers mye fjas.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#205 Jumbo, gammelt potetgull og nepalsk shoot out battle

April 28, 2020

Hvorfor heter det jumboplass når man kommer sist? Hvorfor var det så mange nordmenn i Hartlepool en stund? Og hvor mye er du villig til å gi for en ti år gammel potetgullpose? Dette og mye annet i ukas episode!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#204 Valakari, Odemwingies konspirasjoner og Røde Roger i Madrid

April 28, 2020

Fotballen står stille, men fortsetter å levere. Simo Valakari har forlatt TIL, Newcastle blir kjøpt opp av Saudi-Arabia og Peter Odemwingie støtter konspirasjonsteorier. Vi har også sett nærmere på hvor nære Roger Albertsen var å gå til Real Madrids b-lag, Castilla. Og snart er dettid for fotball på Færøyene, så vi foreslår ditt nye favorittlag! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#203 Peter Bonetti, rekene og Neymars unge svigerfar

April 15, 2020

Peter Bonetti er dessverre ikke blant oss lenger, men det er heldigvis Neymars 22 år gamle svigerfar. Vi får også ta del i en enorm koppsamling og får være med på prøvespill i Premier League på Filippinene. Og så gir vi deg et mulig favorittlag i Nicaragua. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#202 Live om brakkesyke med Freddy dos Santos

April 12, 2020

Skjærtorsdag gikk vi live fra Rubicons studio ut på Facebook og Twitch, sammen med Freddy dos Santos. Vi pratet mest om brakkesyke, men selvsagt kom det noen avsporinger. Dette er et utdrag derfra, hvor u kan lære hvordan det var på treningsleir på Kypros og på La Manga eller på lagsamling med Lazio på 70-tallet. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#201 Jeltsins barnebarn og nevøen til sultanen av Brunei

Fjodor Smolov flyr på ulvovlig bursdagsbesøk til sin overraskende forlovede, mens Kyle Walker bryter bestemmelsene på annet vis. En som er kaptein på Brunei og spiller på Leicesters reservelag har en far med 2300 biler. Og det tok lang tid før man fikk nett i måla. Torsdagens livepokdast vil nok dukke oppe her, litt før klokka 20: facebook.com/fotballklubben For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#200 Bergdølmos bavian

Er det DEN André Bergdølmo som selger en utstoppet bavian på Finn, spurte en vakker en lytter. Vi tror svaret er ja. Hva tror du? https://bit.ly/3azdQ5C . Vi tar også for oss Nolberto Solanos regelbrudd, fotballdokumentarer og Mark De Man. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#199 Ronaldinho fyller 40 i fengsel

March 24, 2020

Hvorfor og hvordan fyller Ronaldinho bursdag i fengsel? Hvem vinner den eneste europeiske ligaen som spilles om dagen, den hviterussiske. Og hva har Maradona med den ligaen å gjøre? Og hvis vi trodde at den belgiske ligaen var frustrerende, skal dere se hvor langt ned man kan komme på tabellen i Nederland, og likevel rykke ned. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#198 Diego Maradona er 0,4 poeng under streken

March 16, 2020

Hvor kan man se fotball nå? (Svar: mycujoo.tv) Når sluttet folk å kaste kork etter dommere? Hvordan går det egentlig med Diego Maradona? Og vi prøver å forklare det belgiske seriesystemet (uten særlig hell). For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#197 Anders Jacobsen om Steve Bruce, dodører og drepende blikk

March 10, 2020

Anders Jacobsen hadde hatefulle øyne, i hvert fall i følge en manager. Men han tok likevel turen innom studio og fortalte om elendig vær, Steve Bruce, Gary Megson og Stoke. Det er vonde beskjeder, dodører som mangler, Hitler-kostymer og shampoo som ødelegger hårvekst. Dette er en innholdsrik time. I april forteller vi om Engelsk fotballs historie i seks nye byer, oversikt her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events/ For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#196 Mix Diskerud om Korea, å spille golf med Pirlo og Nelson Mandelas høyde og

Mix Diskerud er hjemme i Norge og kom på besøk for å fortelle om hvordan det var i Korea. I tillegg fortalte han hvordan det var å bli invitert til en golfrunde av Andrea Pirlo, om å være eneste 10'er uten spilletid i et VM og hvor høy Nelson Mandela egentlig er. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#195 Sørloth-brød, OBOS i Mozambique og verdens minste bane

Alexander Sørloth hedres med vakkert brød, OBOS-ligaen kan ha vært på tippekupongen i Mozambique og verdens aller smaleste bane befinner seg kanskje på Bygdøy. Ellers kommer vi innom Hei-Storm, Neville Southalls coronatips, Alan Pardew og mucho mas. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#194 Tunnocks Caramel Wafer Challenge Cup og en fransk penisskade

February 25, 2020

Denne uka blir vi litt opptatt av en skade på en penis i forbindelse med en fransk fotballkamp. Det beklager vi. Men vi tar også for oss mange nye norske fotballproffer, noen idiotiske navn på turneringer og ikke minst en god 11'er med navn på klær og tilbehør. Vi konkluderer også med hva som er tidenes mest sukessrike, korte landslagsskarriere og hvem som er den mest skall fotballspilleren. Også blir det en lite gjenhør med en god klassiker fra Zanzibar. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#193 Om tidenes første uoffisielle landskamp, England-Skottland (1870)

February 18, 2020

I 1870 møttes England og Skottland i tidenes aller første uoffisielle landskamp i London. Blant de som spilte i kampen var det mange adelige, høytstående folk i fotballforbundet, men også en som sannsynligvis ble myrdet og en som stod bak folkemord. I vår drar vi rundt i landet og forteller om Engelsk Fotballs Historie. Alle datoer og linker til billetter, finnes her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#192 Sir Alex i Oslo, Brann heter Brann og fotball på Mauritania

February 11, 2020

Hvorfor heter Brann Brann og Start Start? Og så videre. Vi forteller! Og vi fikk besøk av Aslak Bjerre Petersen som fortalte alt han visste om fotball i Mauritania. I tillegg blir det rapporter fra Sir Alex Fergusons besøk i Oslo og østfoldingen som syklet hjem fra sin proffkarriere i Tyskland. I vår drar vi rundt i landet og forteller om Engelsk Fotballs Historie. Full oversikt over datoer og billetter finnes her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events/ For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#191 Odd Eilev, de kjekke ørnene og 15 signeringer på en dag

February 4, 2020

Ankaragücü hadde en veldig hektisk dag, da de signerte hele 15 spillere på Deadline Day, (Odd) Dag Eilev har hatt en hektisk uke, og Mainz har gitt bort vin og pølse. I Spania har en fyr fått et idiotisk rødt kort, mens i Norge har Aleksander fått et rør ned i halsen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#190 Chicken Inn, fotballspilleren L og mer Podolski-kebab

January 28, 2020

Overgangsvinduet er åpent, og mannen som lot sin egen bil kjøre over seg selv, har nå gått til Saudi-Arabia. Lukas Podolskis kebab-imperie har vokst seg stort uten at vi har fått det med oss, men nå er vi endelig oppdatert. Vi blir også på vakkert vis oppdatert på fotballnavn fra Latin-Amerika og den merkelige verdenen de kaller Malta. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#189 Raúl Bravo har IKKE bestilt attentat på tidligere lagkompis. Ok?

January 21, 2020

Glem ryktene om at tidligere Real Madrid- og Leeds-spiller Raúl Bravo skal ha stått bak attentat på en tidligere lagkamerat fra Olympiakos. De bare stemmer ikke. Men den bilbomben på bilen til en dommer i Kypros, den er ekte. Ellers går det bra. Det blir litt om noen gamle kontraktskrav fra Lars Bohinen i Forest, en del om avstander og litt om fotballfolk i langrennsløypa. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#188 En litauisk eier i atomubåt, Moldes riddere og Hakan Sükürs Über-jobb

January 14, 2020

Hvorfor er det en egen Molde-losje som slår tidligere Molde-spillere til riddere? Hvorfor har den tidligere Hearts-eieren Vladimir Romanov en egen atomubåt, og hvorfor kjører Hakan Sükür Über (og hvor mange u med tødler over kan man presse inn i en setning?)? Dette og mye annet, gjør vi et slags forsøk på å besvare i episode 188 av Fotballklubben. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#187 Gran Canaria, spanjoler i Saudi-Arabia og franske lag fra Asia

January 7, 2020

Thomas har tatt turen til Gran Canaria, men det hindrer ikke oss fra å lage en podkast. Vi henger i hver vårt land og prater om den franske cupen, som kan by på lag fra fire kontinenter. Vi snakker om spanjoler som tar turen til Saudi-Arabia, Ronny Deila som drar til New York, og fotballspillere som muligens danser salsa. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#186 Tor-Kristian Karlsen om oppturer og nedturer i Start

December 20, 2019

Tor-Kristian Karlsen har nettopp gitt seg i Start, og når han nå har noen ledige dager igjen, tok han turen til vårt studio. Der ble det grundig gjennomgang av hans tid i klubben, hva som har gått bra, hva som har gått dårlig, og alt i mellom. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#185 Pearsons struts, 1 am og eksport/import-muligheter

December 11, 2019

Nigel Pearson er tilbake i managerstolen i PL, så vi gjenoppfrisker hans beste øyeblikk fra Leicester-tiden. Vi prøver å finne ut hvem tidenes eldste norske landslagsdebutant er, og tror vi har svaret. Den blir også mellomnavn, kallenavn og en vond skade. Og Thomas har blitt kjent med noen i utlandet, så si fra om du trenger noe importert. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#184 Tom Nordlies kvalikstats, Bakenga og bambusleggskinn

December 3, 2019

Den norske fotballsesongen er nesten over! Kun Tom Nordlie, Start og cupfinale igjen. Vi tar for oss triste mennesker, lykkelige mennesker og folk med dobbelt nedrykk. Vi ser også nærmere på hvor svak landslagskarriere man egentlig kan ha, og hvor gammel man kan være og likevel spille fotball. Og: vi finner ut hvem som er regjerende uoffisiell norsk seriemester i fotball (etter boksemetoden). For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#183 Fotballens minst tøffe kallenavn, Jlloyd Samuel-mysteriet og strandfotball uten kyst

November 26, 2019

Vi får i oppgave å finne frem lite tøffe kallenavn på fotballklubber, og synes egentlig vi mestrer den oppgaven. I fjor døde den tidligere Jlloyd Samuel i en bilkrasj, men nå viser det seg at familien hans ikke er enig. Vi prater også litt om Sam Allardicio, om det er lov å arrangere strandfotball i en nasjon uten kyst, og kommentarfeltkontroversen som oppstod da en østlending lagde Viking-låt For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#182 Per Edmund Mordt om straffebom mot Barca, gullklokke pluss litt Pochettino

November 20, 2019

Per Edmund Mordt er en av åtte nordmenn som har vunnet en europacup i fotball, men er kanskje enda mer kjent for den gang hans straffebom endre IFK Göteborgs drøm om å slå ut Barca i serievinnercupens semifinale. Han er kanskje den eneste vi vet om som går rundt med Gullklokka hver dag, vært med i OL og vunnet serien med Vålerenga. Også har vi fått en oppdatering på det danske seriesystemet, og forteller at José Mourinho har fått ny jobb. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#181 Tidens kaldeste kamper, Likandes XI og en låt om Unai Emery

November 12, 2019

Vi snakker om tidenes kaldeste kamper, at Taison ble utvist for å bli utsatt for rasisme og ikke minst avslører vi hvem som vant Eliteserien 2019. Vi tar også den viktige oppgaven med å sette opp en Likandes XI(I) mot en Shithouse XI(I), gir deg en Unai Emery-låt, og mye mye mer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#180 Thomas Holm om trenerkarrieren, Kjetil Siem og 93 vodka battery

November 5, 2019

Thomas Holm var en gang en unggutt som holdt på å havne i Ajax, dro i stedet fra Herenveen til Vålerenga, hvor han vant Tippeligaen. Den har han også vunnet med Molde, og fått sølv med Tromsø. Nå er han suksesstrener i Nordstrand. Men før det har han slått til Kjetil Siem, slåss med Bernt Hulsker og bestilt 93 vodka battery på ordre fra Steffen Iversen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#179 André Danielsen, Smerud og LIVE fra Molde med Erling Moe, Daniel Berg Hestad og Ohi Omoijuanfo

October 30, 2019

Vi har vært i Molde og hatt livepodkast, og hadde med den fine gjengen Erling Moe, Daniel Berg Hestad og Ohi Omoijuanfo. Der lærte vi om Berg- og Hestad-slektene, Flaco, Erling Moes spillerkarriere og Ohis leggetider. Men først må vi hylle André Danielsen, som denne gangen faktisk har lagt opp, U21-bråk, Norges største tap og mye mer. Ja, det ble en laaang pod(d) denne gangen. SPONS: for å vinne en Panasonic Flagship varmepumpe, gå her: https://www.panasonicproclub.com/no_no/spara100tusen/ For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#178 38-0, hvor lite kan man vinne uten å rykke ned og Norges dårligste fotballby

October 22, 2019

Vi har fått inn et strålende tips til hva som kan være tidenes aller største seier (og tap) i norsk fotball (beklager til Ajer), og trøster de som er redd for at Harstad nå er blitt Norges verste fotballby. Vi prøver også å trøste Freddy dos Santos og andre som tror at å ikke vinne på 16 kamper nødvendigvis gir nedrykk, snakker om Diego Costas forhold til Kieran Trippier, og selvsagt hvor mye ære Kong Harad skal ha for at Manchester United tok poeng mot Liverpool. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Rasisme i Bulgaria, koreansk derby og en Man United-gåte

October 15, 2019

I går var det rasisme på match i Bulgaria, og i dag møtes de to Korea'ene i Pyongyang. Vi ta for oss dette, Michel Vorms barbersjappe, Keisuke Hondas tid som kambodsjansk landslagssjef, og en overgang fra norsk 6. divisjon til Bulgaria. Også gir vi deg svaret på denne gåten: Hvorfor hentet United i sin tid begge forsvarspillerne hvis etternavn baklengs blir et norsk fornavn? For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#176 Sovende kjemper og litt live fra Haugesund med Christian Grindheim og Martin Samuelsen

October 8, 2019

Dette er en kombi-episode. Det er litt med to fyrer i studio i Oslo, som prater om sovende kjemper, karibisk fotball og spillere som heter det samme som landet de scorer for. Den siste drøye halvtimen er et utdrag fra livepodkasten i Haugesund, hvor Christian Grindheim og Martin Samuelsen er gjester. Da får vi blant annet vite hva Christian sier når han slenger dritt om sine motstandere på banen, og hvilken engelsk manager som serverte Martin øl dagen før kamp. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#175 Derbys fyllekjøring, Kirvil og en matchball fra 1912

October 1, 2019

Derbys spillere tok noen elendige valg her om dagen, og kanskje ryker en karriere på akkurat den. Vi ser nærmere på et forum som får oss til å føle oss litt mer normale, Nürnberger på Nürnberg og noen fæle skader. Og så avslutter vi selvsagt med et sitat fra Ronald Koeman om chips. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#29 Live fra Stavanger med Bjarne Berntsen og Kristian Thorstvedt

September 27, 2019

For et par uker siden var vi Stavanger sportscafé og hadde livepodkast med Viking-trener Bjarne Berntsen og Viking-spiller Kristian Thorstvedt. Dette er et utdrag av vår prat med dem. (Og ja, lyden av Bjarne Berntsen er svak i starten, men det bedrer seg.) For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#174 Pyramids FC, svake stadionnavn og Tommy Høilands nesespray

September 24, 2019

Det egyptiske overgangsvinduet er åpent, og en saudiarabisk klubbeier har kjøpt opp en klubb, og vi forklarer hvorfor dette påvirker gullkampen i Eliteserien. Vi setter også opp en liste over de aller verste stadionnavnene der ute, og setter ekstra pris på Tommy Høilands kjøp av nesespray og et gammelt utsagn fra Lars Lagerbäcks munn. Pluss mye mer da. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#173 Niklas Gunnarsson om kaos i Palermo, Stockholm-derbyer og skotsk cupgull

September 16, 2019

Niklas Gunnarsson er hjemme i Norge igjen, og satser på å hjelpe Sarpsborg 08 til å holde seg i Eliteserien. Men før han kom seg til Sarpsborg, var han jo en tur i Palermo. Han forklarer i stor detalj om hva som skjedde, og det er et større kaos enn vi hadde sett for oss. Det er en haug av eiere, flere trenere, slåssing, røyking og språkproblemer. Før det igjen har han vunnet cupen i både Skottland og Sverige, og vi har nå lært at man ikke skal yppe med Jonas Olsson på banen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#172 Dommerfløyteepisoden. Med Freddy dos Santos

September 10, 2019

Freddy dos Santos klagde nylig på Twitter at folk pratet veldig mye om VAR, men at ingen pratet om fløyte. Så vi prater om fløyte. Om hvordan det brukes, bør brukes, hvor den kommer fra og de mest kjente fløytene. Og litt annet da, men klart mest fløyte. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#171 Phil Nevilles selvtillit, dokusåper og en kravstor mann er død

September 3, 2019

Nicolás Leoz er død, 90 år gammel. Mens han var i live, og president for det sør-amerikanske fotball fotballforbundet, hadde han noen veldig urimelige krav. Men selv ikke han hadde like stor selvtillit som Phil Neville, mannen som aldri har en hatt en dårlig dag. Vi finner en tidligere fotballdokusåpestjerne som har vært Mr. Norway, og tar for oss hvem som egentlig kan spille med shortsen oppi trøya. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#170 Eivind Bisgaard Sundet om den nyee geita i Köln, Perisics agent og Burys stusselige skjebne

August 29, 2019

Eivind Bisgaard Sundet tar en pause fra å kommentere Bundesliga, for å komme til vårt studio og prate om Bundesliga der. Det ble prat om Kölns geiter, Podolskis kebab, fabelaktige talenter som er eller ikke er så gamle som de oppga og hvilket lag som sniker seg foran Bayern denne gang. Også en del om Bury, deres forferdelige eier og triste skjebne, samt hvorfor Eivind misliker Bolton. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#169 Yaw Ihle Amankwah om Fana, nyhetsbrev og fetter Frimpong

August 20, 2019

Stabæks Yaw Ihle Amankwah er på besøk og snakker om overgangen fra Horsens, Sandefjord, Alta, Brann og ikke minst grusen på Fana. Det blir litt om brytekamper med Bengt Sæternes, hans fetter Emmanuel Frimpong, hvor lite klubber fokuserer på det mentale og selvsagt hans nyhetsbrev. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#168 José Luis Brown, Smukfest-smell for Skive og Drillos jr. XI

August 13, 2019

Argentinas verdensmester fra 1986, José Luis Brown er død, så vi stopper opp litt ved herren, som døde for tidlig. Vi ser også nærmere på anmeldelsene til David Luiz' restaurant, hvilke av sønnene fra Drillos-laget som når opp i en Drillos jr.-ellever, og en tung Smukfest-smell for Skive! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#167 Desmon Tutu, St. Johnstones Johnstone og Harry Redknapps kanelboller

August 6, 2019

Mye har skjedd i løpet av i løpet sommeren. Vi tar det viktigste først: Harry Redknapp har fått sitt eget kanebollemerke (https://harrysrolypolys.uk/ ). Vi går gjennom mye av det som har skjedd, som Kevin Krygårds softis, Kuwaits sommerturné mot svake engelske lag og hvilket landslag Desmond Tutu spiller. Det blir også viktige ting, som overganger med litt pussige overgangs"summer", Bolton, FC Andorra og et brev fra Paul Ince. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#166 Ricjarlisons oldemor, spennende treningskamper og hvor mye du ville gitt for å spille en VM-finale

VM er ferdig og det er nå tid for mange mer eller mindre spennende treningskamper. Richarlison feiret sitt avgjørende mål i Copa America-finalen ved å hylle sine oldemor som han dessverre ikke husket hva het. Vi tar også opp viktige spørsmåler som hva heter 2. laget til Willem II og hvor mye du ville gitt for å spille fem minutter av en VM-finale. Vi får også oppklart noen ting fra forrige uke: hvor Jerv ikke har noen jerv i logoen, og hvilken finne som brakk to armer i sin første treningskamp for Odd. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#165 Ilves, Arohasina Andrianarimanana og Gazza vs Snoop Dogg

Selv om det er juli, er det mulig å komme med en ny podkastepisode, sier enkelte vise menn og kvinner. Vi følger opp dette fiktive utsagnet og tar for oss den overraskende nettkrigen mellom Snoop Dogg og Gazza, en finsk fotballklubb og den 165 centimeter høye Allan Simonsen. Det blir også en liten oppdatering fra noen kontinentale mesterskap, Arsenals drakter og kanskje verdens vanskeligste kamp å kommentere. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#164 Morten Thorsby om Sampdoria, miljøet og nederlandske fotgjengerfelt

I morgen setter Morten Thorsby seg i bilen for å kjøre ned til Genoa og proffopphold i Sampdoria. Heldigvis dro han innom studio hos oss i dag. Han snakket om tiden i Herenveen, Stabæk, hans store miljøengasjement. Og selvsagt Sampdoria; hvorfor han valgte akkurat den klubben, når han skal lære seg italiensk, hva han tror venter han der nede og mye mer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Petter Myhre om smalltalk, Pa-Modou Kahs nye jobb og hvorfor trenere har grå hår

TV 2s fotballekspert Petter Myhre tok turen innom studio og pratet om alt fra hvorfor han fikk grått hår, hvor mye man må prate om vertnasjonens problemer og Pa-Modou Kahs nye jobb til hvorfor han ikke er på Facebook og hvor ofte han tar selfies. Så lærer vi mye om hvor hvilke fraser man bør ha i bakhånd om man må ty til smalltalk.

#162 Afrikansk Champions League, mer Podolski-kebab og Molinas El Piratas logo

Siden vi sist var i podkaststudio har det vært kaos i de kontinentale finalene i Afrika, Lukas Podolski har åpnet ny kebabsjappe i Köln og landslaget har bergtatt landet med sin seier over Færøyene. Vi gleder oss over logoen til Molinos El Pirata, ser nærmere på den asiatiske VM-kvalifiseringen og minnes hvor merkelig Oliver Kahn egentlig er. Pluss mye mer da.

#161 Gunnar Norebø om Ajax, å være ung Brann-helt og fotball i Eritrea

Da Gunnar Norebø var 17 ble han utropt til "den nye Kniksen" i mediene. Det gikk ikke helt sånn, men han fikk likevel en innholdsrik karriere med proffopphold i Finland, nesten i Hellas og et veldig spesielt opphold i Eritrea. Vi prater om alt dette, Louis van Gaal gamle mobiltelefoner og mye mer.

#160 Adam Larsen Kwarasey om Ejuke, tømmerhogging i Portland og steinkasting i Sudan

Vålerengas kaptein tok turen innom oss, samme uka som de skal møte Lillestrøm. Han pratet om det, men også om Ghanas landslag, steinkasting på banen i Sudan, VM-kaos, tømmerhogging i Portland, hvor flink han er til å danse og mye mer!

#159 Live fra Ålesund med Tor Hogne Aarøy og Ivar Morten Normark

Vi var på Terminalen i Ålesund og hadde livepodkast på Terminalen, med de flotte, vakre og høye gjestene Ivar Morten Normark og Tor Hogne Aarøy. Tor Hogne forteller om sitt Japan-opphold, hvor idiot han blir i juleturneringer, og om det som kanskje er Aafks største kultfigurer. Mens Ivar Morten forteller mye, som da han fikk sparken kun dager ut i ny kontrakt, hvorfor han gikk kledd som AC/DCs Angus Young og da han løp mye under en diktator-trener i Frankrike.

#158 Highland League, Francis Benali og Bård Tuftes nachspiel med øks

Forrige uke var vi på Vulkan Arena og hadde livepodkast med Bård Tufte Johansen, Mads Hansen og Freddy dos Santos. Dessverre vil opptaksgudene at vi kun skulle få med oss enkelte deler av den livepodkasten videre i livet. Men vi fikk med oss litt analyse av kroatisk dommerhets, fortelling fra da Freddy hjemme hos Arild Rønsen og om den gang blant andre John Carew var på et nachspiel hjemme hos Bård Tufte Johansen, som ble stoppet på grunn av en med øks. Før det prater vi litt om skotsk Highland League, hvordan det går med Asamoah Gyan, Francis Benalis fem IronMan, trenere som har fått fyken ufortjent og ikke minst asiatisk Champions League.

#157 Arve Fuglum om kommenteringens historie og da han nesten drepte en svensk legende

April 30, 2019

Vi har hatt besøk av en stemme du nok kjenner. Tidligere NRK-, Canal +, CMore og TV2-kommentator, og nåværende Discovery-kommentator Arve Fuglum er gjest. Han skriver bok og forteller om norsk sportskommenterings historie, om de største legendene og de mange problemer man kan støte på. Men det blir også om Ståle Brandsrud - norsk fotballs mestscorende mann, tidenes verste toaletter i Baku og om den gangen han holdt på å drepe en svensk fotballegende.

#156 PAOK, George Weahs slanger og høyden til Geir Bakke

April 24, 2019

Vi gratulerer Thessaloniki og den litt pussige klubben PAOK med gresk seriegull, mens det ser ut til å kunne bli en uvanlig serievinner i Tyrkia også, nemlig det eldrende og upopulære laget Basaksehir. Vi prøver også å finne ut hvor høy Geir Bakke er, hvem som vinner Veikkausligaen, hva slags restaurant Morten Berre ville startet og hvordan det går med George Weahs slanger. 

#155 Nord-Korea, skalla managere og norsk trener i Nei Mongol

April 16, 2019

Samtiddig som Thomas overlevde et besøk til Nord-Korea, har en annen nordmann fått en jobb i vår kinesiske favorittklubb Nei Mongol (ikke glem neimongol.no). Vi tar også for oss en imponerende butikk i Vadsø, hva som er tidenes verste skalla manager og hvorfor man ikke bør tatovere QR-koder.

#154 Risholt-brødrene og Pål Yngve Berg live fra Bluebox i Grimstad

Vi samlet tre mann på en scene i Grimstad. Alle har spilt på både Jerv og Start, mens tvillingene Kai og Roger har også spilt i en haug andre klubber. Vi snakket om tvillingkrangling, julegaver, proffopphold i Bulgaria, pannebånd og måne, Jerv-opprykk, dansing i baris og mye mer!

#153 Erik Mykland og Fredrik Strømstad live fra Østsia i Kristiansand

Vi hadde livepodkast på Østsia i Kristiansand, med de eminente gjestene Erik Mykland og Fredrik Strømstad. Alt fra røyking i greske dusjer, hvordan man lærer å filme når man er liten til Strømstads mange businessideer. Det blir selvsagt også skryt av Frank Strandlis greskkunnskaper og tips om hvordan man får seg gratis taxi i Hellas og mye, mye mer.

#152 Morten Ramm om landslaget, van Dijk og konflikter i Tønsberg-fotballen

March 26, 2019

Morten Ramm prøver å dra i gang entusiasme for landslaget, forklarer hvor sutrete man kan bli i cageball og gir oss en guide til konflikter i Tønsberg-fotballen. Vi får også vite de negative sidene med å underholde for milliardærer, hvordan man får billetter av van Dijk og Johnny Pastas hodestørrelse. Og hvis du lurte, her må du gå for å kjøpe billett til liverpodkasten på Vulkan 2. mai med bl.a. Bård Tufte Johansen som gjest: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-livepodcast-billetter/604779

#151 Arsenal-kapteinen som døde, en mann med kniv og Kalle Løkens penn

March 19, 2019

Vi gjør et dypdykk ned i fotballens gamle historie, og ser på folk som har blitt drept i tidlig fotball, og folk som har blitt drept for å bli en fotball. Vi tar for oss Arsenal-kapteinen som døde etter en kampskade, fotballens viktige rolle i kampen mot onani og mye mer. I tilegg blir det en fersk André Danielsen-vits, en beskrivelse av en gang Karl-Petter Løken ble veldig ivrig og en skotte som våknet fra koma med lit Hearts-hat.

#150 Eivind Bisgaard Sundet om Zidane, derbybråk og politibanner i Frankfurt

March 12, 2019

Viasport og tysk fotballs Eivind Bisgaard Sundet forteller oss om derbybråk i Frankfurt, trøbbel i Schalke, et politibanner på avveie i Frankfurt og om Bayerns muligheter mot Liverpool. Og så blir det selvsagt prat om lavt publikumsoppmøte i Bangladesh, et korsbånd i Buskerud og Zinedine Zidanes retur til Real.    

#149 Ole Gunnar Solskjær om hverdagen, en SMS fra Ed og Paul Scholes' comeback

Vi tok turen til Manchester og møtte Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær på et hotellrom ved flyplassen. Der fikk vi svar på våre og deres spørsmål om hverdagen i United, SMS'en fra Ed Woodward, det han er mest fornøyd med i jobben til nå, Paul Scholes' comeback, om Carrick kan overtales til comeback mye annet. Og selvsagt Football Manager, Stone Roses og rekkefølge på ost og skinke.

#148 med Tom Kåre Staurvik og Egon Holstad live fra Rognan

February 25, 2019

Vi har vært på Rognan. På en scene i et stappa fullt telt, hadde vi en livepodkast med de vakre gjestene Tom Kåre Staurvik og Egon Holstad. De fortalte om da Egon fikk rødt kort etter å ha møtt Tom Kåre i kamp, om draptrusler i Glimtgarderoben og om Tom Kåres proffopphold i Shanghai. Det ble en del om tøffe derbyer mot Saltdalskameratene og Grand Bodø, trenere med dommere i lomma og unge fotballspillere som gråter.

#147 Per Inge Jacobsen om Asiamesterskapet, Gourav Mukhi og Ladislao Kubala

February 19, 2019

Vi har fått besøk hele veien fra India! Per Inge Jacobsen er assistenttrener for Indias landslag, og har nettopp kommet hjem fra Asiamesterskapet. Han forteller hvordan man får jobb i India, når han vet om han kommer til å fortsette, og hva som er annerledes med indisk fotball. Det blir også prat om Gourav Mukhi, Baichung Buttia og Mohun Bagan. Og ikke minst en oppdatering på Ladislao Kubala, klubblag med et dyr i navnet og vi gir vekk vår fagre kopp.

#146 Gordon Banks, Henry Kissinger og Krabbetor FK

February 12, 2019

Gordon Banks, verdens neste beste keeper i det 20. århundret, er død. Henry Kissinger røpet russernes tilstedeværelse på grunn av fotballbaner. Og vi har fått en ny André Danielsen-vits. I tillegg prøver vi å finne ut hvor mye asiastiske spillere og trenere egentlig tjener, og hvilket dyrerelatert fotballklubbnavn som egentlig er det beste. Og ikke minst så anbefaler vi å tyste på rasistisk oppførsel på fotballkamper.

#145 Freddy dos Santos om André Danielsen, skattesnyter XI og Thomas Repkas bilsalg

February 8, 2019

Freddy dos Santos er gjest! Han setter ut et rykte om Vålerenga-rykte, skryter av Sicilia og hjelper oss med å forstå hvor Tomas Repka ikke bør selge biler han ikke eier. Det blir også en flott ellever satt sammen med folk som er dømt og anklaget for skattesnyting, selvsagt litt om Andreas Lunds pølser og endelig et comeback for noen André Danielsen-vitser!

#144 Stig Johansen om å si nei til Dalglish, poker i Southampton og en penis i Nottingham

January 28, 2019

Denne uka består podkasten av et halvtimes utdrag fra vår prat med Stig Johansen fra Sportsbaren i Bodø, hvor han forteller om da han takket nei til å gå til Newcastle, hvor trist det var i Bristol og hvordan juniorspillerne ble blakke i Southampton. I tillegg forteller litt om penis-skandalen i Notts County, om fotballrelatert barne-TV og en engelskmann som blander seg inn i samtalen vår.

#143 Einar Tørnquist om Koteng, Morten Harket og Paul Pogbas togtur

January 22, 2019

Einar Tørnquist er på besøk og prater om hvordan Stoke gjør livet hans verre, hvilket hotell man faktisk bør bo på i Stoke og hvor mange språk Marco Arnautovic snakker. Det blir også en del om gruvedrift i Stillehavet, Pogbas togtur og James Milner i Uzbekistan. Og NB!: Livepodkasten i Bodø fredag starter klokka 19 kveldens fotballkamp.

#142 Jan Erlend Kruse cashlønninger i Vålerenga, våpen på banen og kampfiksing i Hellas

January 15, 2019

Jan Erlend Kruse har vært innom mange klubber, Vålerenga, Brann, Skeid, HamKam og Molde. Han har blitt trent av Åge Hareide, sett Ståle Solbakken med langt hår og fått utbetalt lønn i cash i Vålerenga. Men det var nok enda mer livat i Hellas, hvor 25% av kampene var fikset, mynter ble kastet og det plutselig var et våpen på banen. Også drømmer vi oss tilbake til den tiden Egge spilte mot Røra.

#141 Slagen-Mann, Thodesen i Finland og Kevin Le Sauce

January 8, 2019

Vi podder, nå også i 2019! Vi ser nærmere på alle de nye norske eksportene, som OGS, John Arne Riise og ikke minst Tor Thodesen. Den franske cupen begynner å bli en favoritt, Will Evans er den ultimate helten i FA cupen, og Svennis er på plass i Asiamesterskapet.  Og: en grundig analyse av André Danielsens sesong i 2019!

#140 Fotballjul, lyving på alderen og Mourinho har fått sparken

December 18, 2018

Mourinho har fått sparken! Vi snakker om det, men tar også for oss Tony Macaroni Arenas nye klengenavn, lyving på alderen i India og om FC Santa Claus egentlig er for gode til å ha et såpass tullete navn. Så blir det selvsagt litt om julefotball, og en liten historie om et upassende juleselskap. God jul!

#139 Tor-Kristian Karlsen om nedrykket, Sampdoria og italienske restauranter i Russland

December 11, 2018

Tor-Kristian Karlsen er sportslig leder for Start, som for noen uker rykket ned til Obos-ligaen. Vi spør hvordan det føltes, hva de gjorde galt og hva de skal gjøre neste år. Det blir også en del om hans bakgrunn som redaktør for et Sampdoria-nyhetsbrev og hvordan han kom seg til Zenit St. Petersburg. Og så oppdaterer vi for siste gang fra Harry i jungelen, og får et vakkert adventsevetyr om et øyeeple.

#138 Emilie Haavi om kongepokaler, søtpotetmos og å fly langdistanse med knekt kjeve

December 4, 2018

Norges og LSKs Emilie Haavi kommer rett fra å nettopp ha vunnet The Double (igjen!) med LSK, og forteller hva som er gøyest av å vinne serie og cup, hvor mye feiring det ble på lørdag og hva hun skal bruke kongepokalene sine til. Hun forteller om noen av problemene med å være kvinnelige fotballspiller, og hvordan det er å fly fra USA til Europa med brukket kjeve. Og mye mer! Julegavetips: Vi er best i verden! kan skaffes ved å gå inn på vipps, og taste inn 502521.

#137 Bobby Madley om Joikakaker, Coloccinis røde kort og å dømme i Norge neste år

November 27, 2018

Bobby Madley har nettopp tatt den noe uvanlige veien fra Premier League til Abildsø IL. Han forteller om engelske garderobeforhold, hvordan det er å bli skadet underveis i en Premier League-kamp, hvor mange ganger man får ordet Goal på øret og mye, mye mer. I tillegg blir det selvsagt en oppdatering på Harry Redknapp i jungelen.

#136 Asbjørn Myhre om fregattkapteiner, Hønefoss og å skjelle ut egne spillere

November 19, 2018

Kommentator Asbjørn Myhre oppsummerer den norske sesongen og forteller hvorfor han som trener fikk tilsnakk av dommer for å kjefte på sine egne spillere. Han forklarer også sitt Hønefoss-hat og gir oss en analyse av fregattkapteiner i Eliteserien. I tillegg: Harry Redknapps start i jungelen, mer upassende navn og en lytters far som skal få en Helstad-boxer til jul.

#135 RB-Vegard om Ranheim, Furdal, Joe Cole og Redknapp i jungelen

November 13, 2018

Eurosports Vegard Flemmen Vaagbø, også kjent som RB-Vegard, gjester oss og forteller hva som er det mest minneverdige fra Eliteserien-sesongen som snart er ferdig. Vi er også tilstede når han får vite at Joe Cole har lagt opp og at Harry Redknapp skal være med på realityshow i jungelen. Det blir en oppdatering på Hooch, Flamur Kastratis favorittkamp og mye mer. Og: send oss en mail om du ønsker en To Be-boxeshorts, fra Thorstein Helstads egen undertøyskolleksjon!

#134 Verdens første målscorer i en landskamp drev med folkemord

November 6, 2018

Vi tar for oss elendige mennesker i fotballverdenen på mikro-, makro- (og delvis) meso-nivå. Det vil si elendige folk som Simon Carmichael, Wesley Joyce og FIFA. Og så ser vi nærmere på hvilket elendig menneske verdens aller første målscorer i en landskamp faktisk var. Men det blir også folk som opererte seg selv, Premier League-managere i sekkeløp, australsk W-league, Anichebes instagram og et Espen Isaksen-anagram.