Episoder

#298 Den uheldige Evangelos Marinakis

Det er sommertid, EM-tid og is-tid. Hvordan går det i EM, hvem burde hatt en is oppkalt etter seg og hvor skadet kan bli av å fly en drage? Og så ser vi litt nærmere på den fine historien om Nottingham Forest og deres eier, som dessverre stadig blir dratt inn i kriminalsaker. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#297 Magne Furuholmen i sete 3B

Vi er tilbake etter at noen av oss har vært i utlandet og sett Magne Furuholmen sitte i sete 3B. Vi snakker om det, Jørn Andersen sensasjonskapende tid i Hongkong, Palaus toppscorer gjennom tidene og spår litt om Norge i EM. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Synging i Japan, promping i Bordeaux og sofaen til Urosevic

Det er lov å synge igjen på tribunene i Japan, men tydeligvis ikke lov til å prompe altfor mye i garderoben i Bordeaux. Vi gir en slags guide til hvordan du kan gå frem for å skaffe et møbel når en fotballspiller bytter klubb, og kommer opp med en ny måte å tildele EM på ved et uhell. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#295 Om Infantinos tøffe migrantbakgrunn

Gianni Infantino har mistet det lille han hadde igjen å miste og cupfinalen bør ikke gå på våren, men heldigvis er det en spøjs sesongavslutning i Danmark. Det blir også diskusjoner om koeffisienter, Europas sjette største liga og Serbias Kenneth Kvalheim. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#294 Fulham, kompispasning og piggtråd i Bodø

April 20, 2022

Fulham har rykket opp! Luton kan rykke opp! Vi evaluerer om det er lett å bli usjarmerende når man blir gode, roser Skeid 2s billettpriser og er med på å gi begrepet kompispasning en "ny" betydning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#293 Trekning i Bodø, sluttspill i toppserien og Gressbanen grus

March 23, 2022

Toppserien har startet en sesong med et veldig spesielt serieoppsett, og vi tar et lite dypdykk. Aleksander kan ikke komme med avslørende nyheter fra trekningen av semifinalen i Bodø, Solihull Moore har en veldig høy spiss og Alvaro Recoba har fått seg et eget vinmerke. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#292 9. plass i OBOS, polsk liga, gode stadionnavn

March 16, 2022

Hvem kommer på 9. plass i OBOS? Hva skjer på Marbella? Hvor lenge har John Arne Riise jobben i Avaldsnes? Dette, Ohis start i Serbia, ditt favorittlag i sveitisk nivå 2 og hvilken fotballspiller har du fått kjeft av? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#291 Jakten på lyset

Thomas er i Midt-Norge et sted, så Ali Soufi-Grimsrud stepper inn bak hans mikrofon. To lettrørte menn snakker om jakten på fotballgleden i en bekmørk tid. Hvordan skal fotballen klare å bli viktig igjen? Om korrupsjon, flukt, krig, Iran, utmattelse, men også bittelitt om kvalitets barne-tv. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

# 290 Curtis Edwards, kremmerhus og tidenes beste Randy Lerner-sang

February 23, 2022

Vi gleder oss til Champions League-finalen, kommer fram til hva som skal til for at et mål kan kalles for kremmerhus og ser på den uvanlige karrieren til den nye Stabæk-spilleren Curtis Edwards. Og ikke minst, spiller vi en gammel klassiker av en låt som hyller Aston Villas tidligere eier Randy Lerner. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#289 "Villige" damer til linjemannen og et meget godt klengenavn

February 16, 2022

I 1973 spilte Brann mot et lag fra Malta, og ble senere anklaget for å ha vannet banen med vilje og for å dyttet "villige" kvinner i retning dommertrioen. Det blir også klubb-VM, Ronald Reagan og et meeeget godt klengenavn. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#288 Kidderminster skrivebord og Michael Owens Maskorama

February 8, 2022

Vi tar for oss en veldig overraskende måte å bryte av en fotballkamp i Karibien. I tillegg: Kidderminsters skrivebord, en nynnbar Rune Lange-låt, Thomas Alsgaards brede skuldre og Michael Owen har selvsagt vært med i Maskorama. Og er du i nærheten av Ogna, se her: https://fb.me/e/3m7dJTM1W See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#287 Komorene og Tor Andre Gregersen

January 24, 2022

Komorene får kjørt seg i Afrikamesterskapet, hvem blir Ranieris etterfølger og har RBK et lag neste sesong? Og ikke minst: prater vi for lite om Tor Andre Gregersen og bortetabellen i nigeriansk liga? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#286 37 lag i argentisk andredivisjon

January 17, 2022

Det blir en hard kamp om å komme seg inn på topp 35 i årets andredivisjon-sesong i Argentina. Zimbabwes tropp til Afrikamesterskapet leverer som vanlig, i hvert fall på navnefronten. I tillegg har Miura fått seg en ny klubb i en alder av snart 55, Jørn Andersen trener Hong Kong og Tommye Sylte har vært på Eurosko i Moss. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#285 Stora silver og Pas seriegull

December 6, 2021

Pa Modou-Kah har blitt seriemester i Canada, Ronny Deila har tatt New York City til finale og i Colombia sliter de med kampfiksing. Mens i Norge legger stadig flere og flere mennesker merke til de forferdelige medaljene som deles ut i Allsvenskan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#284 Den store memehelgen: Brekalo, Deyverson, Haaland og mye mer

November 30, 2021

Dette har vært en helg som vil markere seg i historiebøkene. I hvert fall de historiebøkene som i fremtiden vil skrives om fotball-memes. Brekalo dyttet egen keeper som falt for lett, Deyverson filmet etter å fått en ryggklaps av dommeren, Haaland blir vist fingeren av en middeladrende kvinne og mye mer. For en helg. Også blir det en vits. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#284 Den store memehelgen: Brekalo, Deyverson, Haaland og mye mer

November 30, 2021

Dette har vært en helg som vil markere seg i historiebøkene. I hvert fall de historiebøkene som i fremtiden vil skrives om fotball-memes. Brekalo dyttet egen keeper som falt for lett, Deyverson filmet etter å fått en ryggklaps av dommeren, Haaland blir vist fingeren av en middeladrende kvinne og mye mer. For en helg. Også blir det en vits. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#283 Pissing i Sandefjord, seriestart i India og covidsertifikat i Bremen

November 23, 2021

Eliteserien leverer underholdning! Mye bra, noe dårlig. Det nærmer seg uansett avslutning og vi spår nedrykkstriden. Men det er enda verre komplikasjoner i Bremen, har Markus Anfang tatt vaksine eller ikke? Tony Hibbert er tilbake i fotballen, Derby er tilbake på 0 igjen og det var en god for folk som heter Igor i India. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#282 Omar, Fløy og Guinea-Bissau

November 16, 2021

Omar Elabdellaoui er tilbake! Guro Pettersen har vunnet pris! Guinea og Guinea-Bissau spilte uavgjort! I tillegg blir det en del andre fine ting som den franske cupen, 98-generasjonen og Chris Nicholls kamp i 1976. Og tirsdag 30. november skal vi på Parkteatret i Oslo! Se her: https://www.parkteatret.no/arrangement/fotballklubben See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#281 Sluttspill, Kjetil Knudsen og Jordi Condom

November 9, 2021

Er det bra med sluttspill og folk som truer med å saksøke? Hvor god trener er Jordi Condom? Får Kjetil Knudsen Norwich-jobben? Hva synes Janne Andersson om korv? Og hva er det beste klubbnavnet der ute? Få svarene her for eksempel. Og kom gjerne på dette: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-billetter/674027 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#280 Kjell Borgersen om landskamper i Aserbajdsjan og røykebøttekottet på Ullevaal

November 2, 2021

Kjell Borgersen har vært informasjonssjef og hatt en haug av andre roller i Norges Fotballforbund, og er ukas gjest. I løpet av tre tiår i forbundet har han gjort alt fra å finne gode hoteller i Aserbajdsjan, ordnet pressestrategi etter en bytur under VM i 1998, og ordnet brødoppskrifter til VM 1994. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#279 Paul Scholes og tær

October 26, 2021

Denne gangen prater vi om Diego Maradona Cup, 5. divisjon Troms, Paul Scholes sitt forhold til tær, Molde-Bodø/Glimt, Benito Mussolins oldebarn og lignende ting. Kom gjerne på dette arrangementet: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-billetter/674027 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#278 Emmanuel Mendy, Metallist Kharvik og Gigi Becalis vaksiner

October 19, 2021

Vi tar for oss Emmanuel Mendys ferd fra Liverpool til Bergsøy, og prøver å finne ut av hva som er hva med de to Metallist Kharkiv'ene. Gigi Becali er selvsagt antivaxxer, og velger heller pistolen. Og så blir det litt mer prat om journey men der ute.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#277 Olav Viking, Newcastle og midtbaneduoen Adama Traoré

October 12, 2021

Newcastle har fått nye eiere, og vi anbefaler å ikke hylle de altfor mye, mens vi prøver å tenke på hvem de kommer til å kjøpe. Mali har to stykk Adama Traoré på midtbanen, men det er jo ikke han som er den mest kjente med det navnet. Og i Stavanger er en legende gått bort.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#276 Kampen avlyst på grunn av en sølepytt langs linja

October 5, 2021

Vi tar for oss en tung avlysning på nivå 6 i England, et år i norsk 2. divisjon med uvanlig mange engelske trenere og mannen med aller flest røde kort i fotballhistorien. Det blir også Bernard Tapie og selvsagt Peter Kopteff.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Ronnie Brunswijk i Surinam og Ulvestads perle i Bergen

September 28, 2021

Ronnie Brunswijk er visepresident i Surinam og nå også landets eldste profesjonelle fotballspiller. Men merkelig nok ser ikke den historien ut til å ende godt. Ulvestad scoret et fabelaktig mål i Bergen, hvordan skal man få folk tilbake på kamp, og vi ser nærmere på troppen til Adana Demirspor. Blant mye annet! Ellers skal vi hit den 30. november: https://www.parkteatret.no/arrangement/fotballklubben   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#274 Meksikansk urin, kram snø og FC Sete 34

September 21, 2021

Det er seks år siden første Fotballklubben, så vi prøver å oppdatere dere på de sakene vi tok opp da. Men husk: folk driver ikke og kaster urin på kamper i Mexico. Vi avklarer noen spørsmål innen hel volley, sugende løp og tunge skudd, pluss at Branns nye drakt, Hulks familieforviklinger, Henning Bergs nye jobb og mye annet dukker opp. Ellers, kjøp gjerne billett til Stryknin og kaffe her: https://www.ticketmaster.no/event/stryknin-og-kaffe-med-aleksander-schau-og-thomas-aune-billetter/667011   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#273 Feiring foran bortefans og Brauts privatfly (Piper M600)

September 14, 2021

Er det greit å feire foran bortefans, og bør spillere drikke øl som blir kastet ned fra tribunen? Er det greit at Brauts privatfly bare har en propell? Og vi får en tips om en sak om en ghanesisk fotballspiller, som er den verste saken vi har lest noengang. Ikke bra.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#272 Jean-Pierre Adams og da Roger Albertsen nesten gikk til Real Madrid

September 7, 2021

Den triste historien om Jean-Pierre Adams og kaos i Brasil. Hvor er egentlig Giorgios Samaras og hvor nære var Roger Albertsen å gå til Real Madrid? I tillegg har Buksa scoret hattrick, men ikke Trusa.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#271 Stillhet for anda Keith

August 31, 2021

En and ved navn Keith er hedret i Wigan, det skjer ting på Deadline Day og vi prøver å finne ut hvem som er aller beste fotballspillerne med bindestrek. Pluss: Mourinho til Bodø, Kobraen, og den uoffisielle verdensmesteren i fotball.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#270 Michail Antonio, Barnet og slåssing i Sør-Frankrike

August 24, 2021

Michail Antonio feiret med en pappversjon av seg selv, og Barnet har en veldig tøff oppladning til sesongen, faktisk tøffere enn Arsenals. I tillegg er det slåssing i kampen mellom Nice og Marseille, og vi tar for oss klubbnavn i Peru og hvor store låvedører egentlig er om dagen. O g - ta gjerne en tur på Rockefeller på torsdag: https://www.ticketmaster.no/event/stryknin-og-kaffe-med-aleksander-schau-og-thomas-aune-billetter/667005?fbclid=IwAR2PODwC9qOvjFiqH25QhZC5jaSeLCgz1KL678yGG45m0NVxczM-MZBjSzs   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#269 Pellegrino i Bodø, sack race og Leo har bursdag

August 17, 2021

Amahl Pellegrino er observert i Bodø, Gerd Müller er død og noen kommer til å være første manageren som får fyken i Premier League. I tillegg har Leo bursdag, for få folk har krans og vi prøver å være positive.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#268 JPH til Eintracht og fotballens beste hentesveiser

August 10, 2021

Jens Petter Hauge er klar for Bundesliga! Jorge Jesus etterligner en kalkun, Fellaini er toppscorer i Kina og Pedri tar ikke ferie. Vi tar også opp de evige debattene som hvor viktig var egentlig highfiven mellom Kyle Walker og John Stones i kampen mot Tyskland, og hvem har fotballens beste hentesveis.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#267 Harry Kane skulker og HamKam har fått keeper fra Guatemala

August 2, 2021

Harry Kane skulker og broren hans får ikke så mye skryt for agentjobben han gjør. Ville OL-turneringen blitt morsommere om man byttet til å bare ha med gamlinger? HamKam har fått keeper fra Guatemala og engelske lag sliter med treningskampene sine. Alt er som det skal altså.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#266 Mbappe, Copa America og er egentlig Cascarino irsk?

Det spilles fortsatt EM, nå også med veldig målrike kamper! Vi snakker om det, og det elendige oppsettet til Copa America. Vi tar også for oss Davor Sukers uheldige tyveri, og ikke minst: er egentlig Tony Cascarino irsk?   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#265 Hareides croissanter og uruguyanske karateslag fra 70-tallet

Det er fortsatt EM! Tyrkia har gjort det svakt, og Åge Hareide ser kamp med gigantisk bakst. I tillegg tar vi for oss noen uruguyanske karateslag som endte en karriere i 1973, nordmenn i Hartlepool og gamle klubbøker. Pluss mye mer   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#264 Schick, Pandevs sveis og Smallings UFOer

Det spilles et europamesterskap! Vi snakker om det! Men også andre ting, som Copa America, VM-Asia og Chris Smalling som har sett UFO (som nå heter UAP). Vi snakker også om barnelåta (?) Kom Mooy du Schöne Mile, Aleksanders drømmetur til Vegas og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#263 EM-tips, Venezias gondolparade og Mosjøen G19

Vi kommer med noen småtips før EM, setter pris Venezias opprykksparade i gondol og spekulerer i Frode Grodås' is-spisingsevner. Det blir også pandabjørner, Marcus og Martinus' siste fotballkamp og middelalderfotball.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#262 Branns seriestart og hvem er Eliteseriens Chris Brunt?

Brøndby og Lille har blitt seriemestere, Brann har startet serien svakt og vi prøver å finne ut hvem som Eliteseriens svar på Chris Brunt. Og hvem var egentlig best av Bala Garba og Mamadou Diallo? Dette og mange andre viktige spørsmål, får du svar på i ukas podd.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#261 Graham Hansen, Fred Friday og en kineser som kanskje veier 126

Caroline Graham Hansen har vunnet Champions League, Fred Friday er god, men født på en mandag. Vi ser nærmere på en kineser som påstås å være sønnen av en klubbeier og veie 126 kilo, og folk med 17. mai-aktige navn. Ha det.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#260 Dyre klokker, gammel Sané og Kirunas nedtur

Eliteserien er tilbake, med klokker, rare signeringer og mye annen moro! Vi ser på Salernitana, feiringer i USA ,og Kiruna og Vardars store nedtur.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Stryknin og kaffe - smakebit fra ep. 1 om maraton fra OL 1904 i St. Louis

Vi har kommet med en ny podkast! Den handler om flotte ting fra idrettshistorien, og episode 1 handler om OL i St. Louis i 1904. Hør en smakebit her, eller hele episoden her - Apple eller her - Spotify eller her - Acast eller søk etter Stryknin og Kaffe i din favorittavspiller i podkastverdenen. Og husk: abonner like gjerne i samme slengen. Lykke til!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#259 Deadpool, Zlatko Tripic og gode grunner til å legge opp

Dzyuba henter medalje som Deadpool, Inter vinner Serie A og Zlatko Tripic har kommet tilbake til Stavanger! Og vi ser nærmere på gode grunner til at folk legger opp!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#258

April 27, 2021

Julian Nagelsmann har fått seg ny jobb, Kristian Thorstvedt er dobbelt regjerende cupmester og Hannes VII er død. I tillegg: Guiseppe Bergomi har kanskje aldri spilt VM-kvalik, men han har markert seg i EM-kvalikg da kanskje spesielt oppå hodet til Erik Pedersen.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#257 Hvem skal jeg heie på nå + vitsebonanza

April 20, 2021

Hvem skal jeg heie på nå? Det er spørsmålet vi har fått flest ganger denne uka, etter at 12 store klubber har lyst til å lage en helt egen liga. Vi tar for oss den nye ligaen og hvilke alternativ dere kan ha på lagfronten. Og så svarer vi så klart på andre spørsmål og slenger på en liten vitsebonanza på slutten.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#256 Moss-Real Madrid 0-1

April 13, 2021

I serien lag som har falt fra toppen har vi kommet til Moss og Drøbak/Frogn. I tillegg blir det saltofeiringer, unike bestemannspremier fru Griezmanns jevnlige fødsler og mye mer!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#255 Kakamega Homeboyz og 11 års fengsel for El Futbolista

Vi får ofte spørsmål om hva som er vårt favorittnavn på en fotballklubb, og denne uka kommer vi opp med veldig mange av våre favoritter. Vi kommer også innom Godset-saken og den enda mer uheldige saken med Jhon Viafara som ble dømt til 11 års fengsel for narkosmugling. I tillegg: Zlatan har skutt en løve og vi finner den regjerende uoffisielle seriemesteren i Norge.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Simon Kjær-torsdag og en kisteselger i Yerevan

March 30, 2021

Det har skjedd litt av hvert rundt i verden i landslagsuka: Tre Fiori fra San Marino har fått sin første cubanske landslagsspiller, Surinam har bøtta innpå mål og Uganda har klaget på sine coronatester og fått de opphevet. I tillegg vil Junker til Japan, Mussolini har endelig signert for Lazio og vi får et bilde av kisteselger på et stadion i Yerevan. Sleng på altfor mange vitser og du har en god podkastuke tilsammen.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#253 Frank Worthington, Gibraltar og Andreas Schjelderup

March 23, 2021

Frank Worthington er død. Men han rakk å ha det mye moro på veien. Snart møter Norge Gibraltar og Andreas Schjelderup har scoret flere mål, selv om det er noen til han kan nytechampagnen han vant. Også prøver vi oss på et dypdykk ned i grunnene til at kompisen til Ole-Markus mislikte Kevin Kuranyi.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Mamic-brødrene må i fengsel og Pikachu har byttet klubb

March 16, 2021

I Kroatia er to brødre dømt til fengsel, så han ene er ikke lenger trener for Dinamo Zagreb. Pikachu har byttet klubb i Brasil, Zenits supportere får vaksine og Cristiano har scoret et vanlig, ekte eller perfekt hattrick.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#251 Raja Casablanca, Marek Hamsik og Tariks lunsjboks

Marek Hamsik har kommet til Sverige med hanekam og livvakt. Vi får i oppdrag å finne ut ting om Raja Casablanca og Tarik Elyounoussi har fått en lunsjboks oppkalt etter seg. Pluss litt om kjedelige fotballkamper, Neil Warnock og fotball uten offside, selvsagt,   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#250 Molde, fettere og en stjælt strømkabel i Bonsia

Vi gratulerer Molde og Aleksei Smertin med stort sett gode uker! I tillegg: en strømkabel ble stjelt i Bosnia og utsatte en storkamp, Infantino tar kontrollen i Afrika og folk innen fotball er fettere med hverandre.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#249 Skeids pornopenger og hvordan se verden på et fraktskip

February 23, 2021

Skeid har blitt rike via pornopenger! Begge Bristol-klubbene har fått ny og fargerik manager! Og hva er det egentlige heislaget? Dette, en liten avsporing til hvordan man kan se verden på et fraktskip og mye mer i episode 249.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#248 Patos kjærester og når på døgnet sparker man Raymond Domenech?

February 16, 2021

Pato er bare 31 år, men har rukket å ha mange klubber og mange kjærester. Når man gir Raymond Domench fyken, når på døgnet bør man gjøre det? Og hvor mange er det egentlig som heter det samme som den klubben man spiller for, sånn som Fred Blackburn? Vi har også fått oss Patreon. Den finnes på patreon.com/fotballklubben   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#247 Hvem er egentlig best av Pak Seung-zin og Cristiano Ronaldo?

February 9, 2021

I retrospekt, er det noe forskjell på Dean Kiely og Paddy Kenny? Hvem er best av Pak Seung-zin og Cristiano? Hvem er best av Sam Maximus og Saint-Maximine? Og hvor fett er det at Gudmund Kongshavn skal til Dinamo Bucuresti? Og hva er egentlig en vektet pasning? Dette, og mye mer etc.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#246 Feil Coulibaly, alle skal til Tyrkia og Hulks nye kjæreste

February 2, 2021

Overgangsvinduet er dyttet igjen med en nennsom finger og noen er fornøyde mens andre har fått sparken etter tre dager. Liverpool har kjøpt en midtstopper med et navn som er det samme uansett hvilken vei det leses, og det har inspirert en palindrom-ellever. I tillegg har Hulk kommet hjem til Brasil og blitt sammen med sine barns kusine.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#245 Finnes det et land i verden uten Blackburn-fans?

January 26, 2021

Mange gode spørsmål denne uka, deriblant om det egentlig finnes land i verden uten Blackburn-fans, hvorfor det er 19 lag i den colombianske ligaen og hvorfor det også er to stykk Universitatea Craiova i Romania. Men det blir også enda mer aktuelle ting, som Lampard, nye nordmenn i England, Tyskland og Tyrkia, samt hvilke lag under 150. plass på FIFA-rankingen som har størst potensial.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#244 Flaggermus i CHAN 2020 og RBKs nye spiller Stefano Giuseppe Arne

January 19, 2021

Flaggermus i CHAN 2020, svenske navn på norske baner og hvilken Neville-bror vil egentlig være flinkest til å rømme fra Colombia til Miami? Pluss: denne gangen er det faktisk en genuint bra André Danielsen-vits.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#243 Schalke, Vardys energidrikker og garderobekuer

January 12, 2021

Schalke har vunnet en kamp! Jamie Vardy forbereder seg til kamp på en vanlig, men forventet metode. Og husk: kuer kan spise klærne dine hvis garderoben er svak.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#242 AC Monza, kveiteoppdrett og fotball i Uzbekistan

January 5, 2021

Thomas Müller ønsker å bli spermmilionær, AC Monza har en artig spillerstall og kjip eier, og Even Østensen vil heller drive med kveiteoppdrett enn å spille fotball. I tillegg får vi overraskende mye informasjon om fotball i Uzbekistan.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#241 Julespesial

December 22, 2020

Om kamper i jula, juleselskap og andre fine og triste ting med fotball og jul.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#240 Big Sam, 11 mann og Bjørn Maars Johnsen i CL-finale

December 16, 2020

Big Sam har fått ny jobb! Det er nok lykkelige dager i West Bromwich. Er det egentlig best med 11 mann på hvert lag i en fotballbane, hvilke regler bør endres og Bjørn Maars skal kanskje spille CL-finale mot Persepolis   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#239 Hans Tvilling, Romario og 15 tonn klementiner

December 8, 2020

Vi ser på Hans Tvilling og andre tvillinger med landskamper, hva Vegard Heggem og Romario egentlig driver med om dagen. Også blir det selvsagt litt om Dario Srna, som nå har gitt bort 35 tonn klementiner, og hva som egentlig er det ekte CSKA Sofia.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Maradona, Darth Vader og Marine FC

December 1, 2020

Diego Maradona er ikke blant oss lenger! Vi snakker om han og de andre som forlot oss denne uka, som Papa Boupa Diop og Dave Prowse (mannen inni Darth Vader-kostymet). Men det er hyggelige ting også, som at Marine FC skal spille mot Tottenham, at Vysshaya Liga er over og at det bare er 18 år siden Tollnes og Oslo Øst møttes i 1. divisjon.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#237 Nord-Norge! Og Fotball.TV og Pardew i Øst-Europa

November 24, 2020

Bodø/Glimt vant og Trømsø rykket opp! Vi skal lage TV, og Alan Pardew har fått jobb i Øst-Europa. I tillegg: høyest tilskuersnitt i verden, Lars Arne Nilsens mulige rekord og et møte med Kjell Magne Bondevik   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#236 Nødlandslaget, Ray Clemence og Ryan Reynolds i Wrexham

November 17, 2020

Ray Clemence er ikke blant oss lenger, men i stedet har vi Nødlandslaget! Ryan Reynolds og hans kumpan med det vanskelige navnet har tatt over Wrexham. I tilegg ser vi nærmere på Dominica, deres hang til å ha fornavn som er bedre som etternavn og en nisselue i flagget deres. Husk: #502521 i Vipps, for vinterens krus.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jibril Bojang om egyptisk fotball, det gambiske landslaget og å være dårlig taper

November 10, 2020

Jibril Bojang kom nylig hjem fra et knapt år i egyptisk fotball. Han forteller hva som var mest overraskende der, hvordan det er å spille på det gambiske landslaget og hvor dårlig taper han egentlig er. Og om Sinsen, vakre skudd i krysset, treningsopphold i Southampton og mye mer.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#234 Wimbledon, Tokmac og Steve Bloomer's watching

November 3, 2020

Wimbledon er tilbake i Wimbledon! Tokmac er fortsatt ikke på landslaget og Buffon røyker sannsynligvis fortsatt. Vi har også fått inn tidenes beste uavgjortrekke i Eliteserien og vi setter pris på at Derby-legende Steve Bloomer fortsatt ser på kamper.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#233 Tor Thodesen om saunaer, brød og alt det andre i Finland

October 27, 2020

Tor Thodesen har kommet seg hjem fra sitt opphold som trener i HIFK i Helsinki. Alt var ikke enkelt der, men resultatene ble brukbare og han har opplevd mye. For eksempel at de faktisk er glad i sauna, de har vondt brød og er ganske interessert i hockey. Og veldig mye annet, som du kan høre om i denne episoden!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#232 Aston Villa, Bugge og Freddy Adu i Sverige

October 20, 2020

Aston Villa er plutselig flinke til å spille fotball, Espen Bugge Pettersen er resolutt i kampen mot rasisme og Freddy Adu har funnet seg en svensk klubb. Vi tar også en snartur innom Guido Buchwald og verdens eldste profesjonelle fotballspiller. I tillegg blir det flere vitser, bøyinger og lagoppstillinger.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#231 Serbia, Ståle og Yeah, definitely

October 13, 2020

Landslaget har spilt kamper, Ståle har mistet jobben og de største engelske klubbene har foreslått at de kan bestemme litt mer enn de gjør nå. Vi har også fått en ellever med spillere som har et navn som blir en drikke baklengs, en Ipswich-spiller som er veldig glad i å si Yeah, definitely og en Jørn Andersen-vits. Og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#230 Varg Vikernes mot Vampeta, Deadline Day og John Carews lasagne

October 6, 2020

Dagen etter Deadline Day ser vi litt nærmere på hva som skjedde, og triste historier fra tidligere slike dager. Vi prøver også å finne ut litt mer om saken hvor Vampeta brukes i kampen mot Varg Vikernes. Så blir det litt om John Carews lasagne, navn som bøyer verb og gode huskeregler.  Ellers, her er litt brasiliansk kunst: https://twitter.com/hbsvictor/status/1298007000203370498/photo/1   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#229 Rob, Ben, Ben og Robin

September 29, 2020

Drar Jens Petter Hauge til Milan? Kan man bøye Sander Berge til Patrik Berger og Jo Inge Berget? Var faren til Ivar Morten Normark med i Lost? Og hvilksetninger kan lages av spillere på ditt fantasy-lag?   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#228 Mats Solheim om Hammarby, skader og pikkolojobbing

September 22, 2020

Stabæks Mats "Matcelo" Solheim kom på besøk og fortalte om tiden i Sverige, mange skader, hvordan gjøre seg forstått i Sverige, hvor gøy det var å jobbe som pikkolo i Loen og ikke minst hvor mange som kan ha innlogginga til Instagram-kontoen hans. I tillegg kom det hele TRE Andre Danielsen-vitser denne uka, deriblant en som blir bedre om du har lest dette bibelverset: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis%204%3A8-10&version=NKJV   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#227 Ørnen, manbuns og Norway Parks Magic FC

September 15, 2020

Premier League har startet, Neymar har fått rødt kort og Ørnen har scoret hattrick. Og vi prøver å finne ut hvorfor en klubb i Sør-Afrika heter Norway Parks Magic FC, hvem som er tidenes norske første spiller i forskjellige land og hvilke fotballspillere som sliter mest med spam-filtre .   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#226 Norges spisspar, UriDanligaen og Her klarer vi å sende folk til månen!

September 8, 2020

Norge har fått et spisspar! Men ingen av de heter noe så fett som Israel Krupp. Tre med samme etternavn scoret for Færøyene, vi tar for oss Island Games og Aleksander anmelder The English Game. Men vi nekter å røpe at han ga terningkast 2, det må du høre på for å få greie på! FPL-koden er: 7dil3m   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#225 Bundesligas mest erotiske, Drillos cornerhattrick og Norges første fotballspiller i Russland

September 1, 2020

Bundesligas mest erotiske trener har blitt kåret, Sara Björk Gunnarsdottir kan ha fått både gull og sølv i Champions League og Molde tålte ikke Toulouse-vitsen. Vi ser også tilbake på Oscar Peter Serck, tidenes første norske fotballspiller i Russland, da Drillo kan ha scoret på tre cornere i samme kamp og da engelske klubber trodde Trym Bergman bæsjet i søppelkassa.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#224 Harry Maguire, Boris Johnson i Grimsby og Frode Grodås' honning

August 25, 2020

Frode Grodås har kommet med honning! Selvsagt. Harry Maguire er i retten på Mykonos, Ronaldinho slipper endelig fri og Boris Johnson går med Grimsby-lue. Også har PSG vunnet Champions League da.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#223 Brutteren, Robert Lewangoalski og Ligue 1 Uber Eats

August 17, 2020

Bruttern vant ikke sin første kamp i Bergen, og har heller ikke et klengenavn som funker i Bergen. Robert Lewandowski har derimot fått et klengenavn som Thomas Müller er veldig fornøyd med, og Ligue 1 har fått et sponsornavn som kun dens mor liker. Og endelig tar vi oss tid til en dyp analyse: var egentlig Titten Stensland verdt den kaffekanna han kostet Bodø/Glimt i 2004.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#222 Bigami, slanking og overlevelse i naturen

August 11, 2020

Dette er en episode for alle dere som er glad i bigami, slanking og overlevelse i naturen. Hjelper selvsagt også om dere er glad i nasking zumba og tatoveringer. Samt sketsjer basert på ordspill og fotballag. Lykke til!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#221 Lars Arvid Nilsen og Ross, Ross og Ross i Ross County

August 4, 2020

Lars Arvid Nilsen er ferdig i Brann, Ross County har tre keepere som alle heter Ross til fornavn og Paul Power hadde IKKE katt på midten av 80-tallet. I tillegg kommer tidenes første Fredrik Aursnes-vits fra Sandefjord, muffens i Østerrike og HamKams unike sesong. Litt av ei uke!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#220 Kevin de Bryne, Selvmål/Målselv og Bruno er tilbake

Premier League er ferdig, alle i Nord-Norge vinner og 1. divisjon er fortsatt moro. I Brasil har Bruno fått ny klubb, ni år etter at han drepte sin kjæreste. Mens her i Norge har vi mange vakre lyttere som tenker på Heia Brokelandsheia, og selvmål i Målselv. Ellers går det bra.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#219 Basaksehirs seriegull, Kroos' burger og Lloyd Lislevand

Nordmenn har blitt seriesmestere i Tyrkia og Hellas, og Toni Kroos har feiret spansk seriegull på et vis som alle i studio er enige om at er feil. I tillegg har Schürrle lagt opp, Chelsea scoret i en unik rekkefølge og Tor Thodesen fått fyken i Finland. Og vi leser fra Lloyd Lislevands beretninger om et liv som proff i Hellas.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#218 City frikjent, svensk dødsstraff og Marvelous Nakamba

Manchester City får spille i Champions League likevel! Etter at den verste jubelen la seg, tittet vi litt på grunner til at det ikke var helt fantastisk. Vi tok også for oss navn i Zimbabwe, Jack Charlton, Daniel Braaten, gammel shithousery og et klipp fra Sverige-Israel i 1970.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#217 Pardews kontrakt, M.U.S Stadion og en 28 år gammel ørn

Pardews kontrakt i Newcastle har gått ut allerede! En gammel ørn er død, Andre Wisdom er knivstukket, men det finnes gode nyheter også: Toppserien og OBOS-ligaen er tilbake!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#216 Burnley, Sotra og Norges vanligste klubb

Vi prøver å svare på hva som er Norges vanligste klubb, hvem som er Norges laveste og høyeste målscorer på landslaget og andre mer eller mindre gjennomtenkte spørsmål. Så er det dessverre noen idioter i Burnley vi må prate om, men det er også gode nyheter fra Bømlo.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#215 Yaw Ihle Amankwa om seriestarten, Fana og full kit w**kers

Stabæks Yaw Ihle Amankwah var med på å holde nullen i går kveld, og i dag var han på plass i studio for å snakke om det. Og mye annet, som Fana, Jan Jönssons brunfarge, det danske seriesystemet og sitt ønskeklengenavn. Og så får vi en vakker historie fra Østfold, om et av de aller verste innhoppene vi har hørt om.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#214 Ingrid Moe Wold om Spania og da hun tok tunnel på Joshua King

Ingrid Moe Wold forteller om smaken hun fikk på profflivet i Spania, om frykten for heiser og om da hun tok tunnel på Joshua King. Og hun og vi svarer på spørsmål på mennesker ufrivillig oppkalt etter stadioner og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#213 Bladfis, Brolins dorullkjerner og Odds avføringsprøver

Vi har fått en veldig interessant epost om Odds avføringsprøver fra 2001. Vi snakker om den, klengenavn i norsk fotball og om Tomas Brolin har tjent mest på dorullkjerner eller støvsugermunnstykker. Og vi tar for oss hvem som har klart å bli byttet ut kjappere enn Julian Ryerson.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#212 Forren, SV Rap og sparken via Twitterpoll

Får Livingstons tredjekeeper sparken via en Twitter-poll? Er det kun SV Rap som deler navn med en kroppslyd? Ellers blir det prat om Vegard Forren, John Arne Riises Farmen-eventyr og faktisk litt om kontaktannonser med folk som liker turer i skog og mark.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#211 Eston Villa, Brauts intervju og koreanske gledesdukker

Hvor ille er egentlig Braut-intervjuet, og er nordmenn litt for heftige i å forsvare ham? Hvorfor heter det estiske laget Eston Villa akkurat det? Vi svarer på dette, hvorfor FC Seoul hadde gledesdukker på tribunen, hvorfor Abdoulaye M'Baye ble arrestert for menneskesmugling og mye annet. Også får du minst to dad jokes fra Aleksander. Rimelig ok pakke.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#210 Live med Dr. Jonas Bergland om hodeskader og andre morbide ting

Dr. Jonas Kinge Bergland var på besøk på torsdagens livepodkast og fortalte oss om hodeskader innen fotball og mye annet fascinerende. Noe av det kanskje ikke helt for sarte sjeler, så legger ved en advarsel til dere som føler dere truffet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#209 Bradford, Alex Gymnopoulos og tidenes dummeste fotballminutter

Denne uka er det 35 år siden 56 mennesker døde i Bradford, og vi tar for oss det. Men det er også lystigere ting, som tidenes dummeste minutter på en fotballbane og 149 baklengsmål. Og noen av våre vakre lyttere har klart det umulige: funnet noen spillere som har fem bokstaver etter hverandre i navnet som også er etter hverandre i alfabetet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#208 Kjetil Zachariassen om livet som trener i Afrika

Kjetil Zachariassen er fra Råde, men de siste 13 årene har han vært mest i Afrika. Han har trent lag i Elfenbenskysten, Ghana og snart kanskje i Nigeria. Han har vært med på å utvikle spillere til toppklubber i Europa, vunnet trofeer, fått tilbud om jobb som landslagstrener og støtt på flere problemer enn de fleste.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#207 Älta vs Alta og Judas-bannere

Er det greit å henge opp Judas-bannere? Hvorfor spiller ikke Älta IF mot Alta IF? Og hvor mange bokstaver på rad i alfabetet kan man ha etter hverandre i et navn? (Gå hit hvis du vil høre hele Huntelaar-låta: https://open.spotify.com/album/4QNhTeqZ9AdgDcvJdQAWKs )   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#206 Live med Bjarte Tjøstheim

Torsdag sendte vi live fra Rubicons studioer på YouTube og Facebook, med Bjarte Tjøstheim på besøk! Dette er mye av lyden derfra, og det blir mye Arsenal, litt Randaberg, noe nakensoling og ellers mye fjas.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#205 Jumbo, gammelt potetgull og nepalsk shoot out battle

April 28, 2020

Hvorfor heter det jumboplass når man kommer sist? Hvorfor var det så mange nordmenn i Hartlepool en stund? Og hvor mye er du villig til å gi for en ti år gammel potetgullpose? Dette og mye annet i ukas episode!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#204 Valakari, Odemwingies konspirasjoner og Røde Roger i Madrid

April 28, 2020

Fotballen står stille, men fortsetter å levere. Simo Valakari har forlatt TIL, Newcastle blir kjøpt opp av Saudi-Arabia og Peter Odemwingie støtter konspirasjonsteorier. Vi har også sett nærmere på hvor nære Roger Albertsen var å gå til Real Madrids b-lag, Castilla. Og snart er dettid for fotball på Færøyene, så vi foreslår ditt nye favorittlag! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#203 Peter Bonetti, rekene og Neymars unge svigerfar

April 15, 2020

Peter Bonetti er dessverre ikke blant oss lenger, men det er heldigvis Neymars 22 år gamle svigerfar. Vi får også ta del i en enorm koppsamling og får være med på prøvespill i Premier League på Filippinene. Og så gir vi deg et mulig favorittlag i Nicaragua. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#202 Live om brakkesyke med Freddy dos Santos

April 12, 2020

Skjærtorsdag gikk vi live fra Rubicons studio ut på Facebook og Twitch, sammen med Freddy dos Santos. Vi pratet mest om brakkesyke, men selvsagt kom det noen avsporinger. Dette er et utdrag derfra, hvor u kan lære hvordan det var på treningsleir på Kypros og på La Manga eller på lagsamling med Lazio på 70-tallet. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

#201 Jeltsins barnebarn og nevøen til sultanen av Brunei

Fjodor Smolov flyr på ulvovlig bursdagsbesøk til sin overraskende forlovede, mens Kyle Walker bryter bestemmelsene på annet vis. En som er kaptein på Brunei og spiller på Leicesters reservelag har en far med 2300 biler. Og det tok lang tid før man fikk nett i måla. Torsdagens livepokdast vil nok dukke oppe her, litt før klokka 20: facebook.com/fotballklubben For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy