Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#221 Lars Arvid Nilsen og Ross, Ross og Ross i Ross County

August 4, 2020

Lars Arvid Nilsen er ferdig i Brann, Ross County har tre keepere som alle heter Ross til fornavn og Paul Power hadde IKKE katt på midten av 80-tallet. I tillegg kommer tidenes første Fredrik Aursnes-vits fra Sandefjord, muffens i Østerrike og HamKams unike sesong. Litt av ei uke!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#220 Kevin de Bryne, Selvmål/Målselv og Bruno er tilbake

Premier League er ferdig, alle i Nord-Norge vinner og 1. divisjon er fortsatt moro. I Brasil har Bruno fått ny klubb, ni år etter at han drepte sin kjæreste. Mens her i Norge har vi mange vakre lyttere som tenker på Heia Brokelandsheia, og selvmål i Målselv. Ellers går det bra.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#219 Basaksehirs seriegull, Kroos' burger og Lloyd Lislevand

Nordmenn har blitt seriesmestere i Tyrkia og Hellas, og Toni Kroos har feiret spansk seriegull på et vis som alle i studio er enige om at er feil. I tillegg har Schürrle lagt opp, Chelsea scoret i en unik rekkefølge og Tor Thodesen fått fyken i Finland. Og vi leser fra Lloyd Lislevands beretninger om et liv som proff i Hellas.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#218 City frikjent, svensk dødsstraff og Marvelous Nakamba

Manchester City får spille i Champions League likevel! Etter at den verste jubelen la seg, tittet vi litt på grunner til at det ikke var helt fantastisk. Vi tok også for oss navn i Zimbabwe, Jack Charlton, Daniel Braaten, gammel shithousery og et klipp fra Sverige-Israel i 1970.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.