Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#266 Mbappe, Copa America og er egentlig Cascarino irsk?

Det spilles fortsatt EM, nå også med veldig målrike kamper! Vi snakker om det, og det elendige oppsettet til Copa America. Vi tar også for oss Davor Sukers uheldige tyveri, og ikke minst: er egentlig Tony Cascarino irsk?   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#265 Hareides croissanter og uruguyanske karateslag fra 70-tallet

Det er fortsatt EM! Tyrkia har gjort det svakt, og Åge Hareide ser kamp med gigantisk bakst. I tillegg tar vi for oss noen uruguyanske karateslag som endte en karriere i 1973, nordmenn i Hartlepool og gamle klubbøker. Pluss mye mer   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#264 Schick, Pandevs sveis og Smallings UFOer

Det spilles et europamesterskap! Vi snakker om det! Men også andre ting, som Copa America, VM-Asia og Chris Smalling som har sett UFO (som nå heter UAP). Vi snakker også om barnelåta (?) Kom Mooy du Schöne Mile, Aleksanders drømmetur til Vegas og mye annet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#263 EM-tips, Venezias gondolparade og Mosjøen G19

Vi kommer med noen småtips før EM, setter pris Venezias opprykksparade i gondol og spekulerer i Frode Grodås' is-spisingsevner. Det blir også pandabjørner, Marcus og Martinus' siste fotballkamp og middelalderfotball.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.