Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#212 Forren, SV Rap og sparken via Twitterpoll

Får Livingstons tredjekeeper sparken via en Twitter-poll? Er det kun SV Rap som deler navn med en kroppslyd? Ellers blir det prat om Vegard Forren, John Arne Riises Farmen-eventyr og faktisk litt om kontaktannonser med folk som liker turer i skog og mark.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#211 Eston Villa, Brauts intervju og koreanske gledesdukker

Hvor ille er egentlig Braut-intervjuet, og er nordmenn litt for heftige i å forsvare ham? Hvorfor heter det estiske laget Eston Villa akkurat det? Vi svarer på dette, hvorfor FC Seoul hadde gledesdukker på tribunen, hvorfor Abdoulaye M'Baye ble arrestert for menneskesmugling og mye annet. Også får du minst to dad jokes fra Aleksander. Rimelig ok pakke.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#210 Live med Dr. Jonas Bergland om hodeskader og andre morbide ting

Dr. Jonas Kinge Bergland var på besøk på torsdagens livepodkast og fortalte oss om hodeskader innen fotball og mye annet fascinerende. Noe av det kanskje ikke helt for sarte sjeler, så legger ved en advarsel til dere som føler dere truffet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#209 Bradford, Alex Gymnopoulos og tidenes dummeste fotballminutter

Denne uka er det 35 år siden 56 mennesker døde i Bradford, og vi tar for oss det. Men det er også lystigere ting, som tidenes dummeste minutter på en fotballbane og 149 baklengsmål. Og noen av våre vakre lyttere har klart det umulige: funnet noen spillere som har fem bokstaver etter hverandre i navnet som også er etter hverandre i alfabetet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.