Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#298 Den uheldige Evangelos Marinakis

Det er sommertid, EM-tid og is-tid. Hvordan går det i EM, hvem burde hatt en is oppkalt etter seg og hvor skadet kan bli av å fly en drage? Og så ser vi litt nærmere på den fine historien om Nottingham Forest og deres eier, som dessverre stadig blir dratt inn i kriminalsaker. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#297 Magne Furuholmen i sete 3B

Vi er tilbake etter at noen av oss har vært i utlandet og sett Magne Furuholmen sitte i sete 3B. Vi snakker om det, Jørn Andersen sensasjonskapende tid i Hongkong, Palaus toppscorer gjennom tidene og spår litt om Norge i EM. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Synging i Japan, promping i Bordeaux og sofaen til Urosevic

Det er lov å synge igjen på tribunene i Japan, men tydeligvis ikke lov til å prompe altfor mye i garderoben i Bordeaux. Vi gir en slags guide til hvordan du kan gå frem for å skaffe et møbel når en fotballspiller bytter klubb, og kommer opp med en ny måte å tildele EM på ved et uhell. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#295 Om Infantinos tøffe migrantbakgrunn

Gianni Infantino har mistet det lille han hadde igjen å miste og cupfinalen bør ikke gå på våren, men heldigvis er det en spøjs sesongavslutning i Danmark. Det blir også diskusjoner om koeffisienter, Europas sjette største liga og Serbias Kenneth Kvalheim. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.