Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#256 Moss-Real Madrid 0-1

April 13, 2021

I serien lag som har falt fra toppen har vi kommet til Moss og Drøbak/Frogn. I tillegg blir det saltofeiringer, unike bestemannspremier fru Griezmanns jevnlige fødsler og mye mer!   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#255 Kakamega Homeboyz og 11 års fengsel for El Futbolista

Vi får ofte spørsmål om hva som er vårt favorittnavn på en fotballklubb, og denne uka kommer vi opp med veldig mange av våre favoritter. Vi kommer også innom Godset-saken og den enda mer uheldige saken med Jhon Viafara som ble dømt til 11 års fengsel for narkosmugling. I tillegg: Zlatan har skutt en løve og vi finner den regjerende uoffisielle seriemesteren i Norge.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Simon Kjær-torsdag og en kisteselger i Yerevan

March 30, 2021

Det har skjedd litt av hvert rundt i verden i landslagsuka: Tre Fiori fra San Marino har fått sin første cubanske landslagsspiller, Surinam har bøtta innpå mål og Uganda har klaget på sine coronatester og fått de opphevet. I tillegg vil Junker til Japan, Mussolini har endelig signert for Lazio og vi får et bilde av kisteselger på et stadion i Yerevan. Sleng på altfor mange vitser og du har en god podkastuke tilsammen.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#253 Frank Worthington, Gibraltar og Andreas Schjelderup

March 23, 2021

Frank Worthington er død. Men han rakk å ha det mye moro på veien. Snart møter Norge Gibraltar og Andreas Schjelderup har scoret flere mål, selv om det er noen til han kan nytechampagnen han vant. Også prøver vi oss på et dypdykk ned i grunnene til at kompisen til Ole-Markus mislikte Kevin Kuranyi.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.