Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#286 37 lag i argentisk andredivisjon

January 17, 2022

Det blir en hard kamp om å komme seg inn på topp 35 i årets andredivisjon-sesong i Argentina. Zimbabwes tropp til Afrikamesterskapet leverer som vanlig, i hvert fall på navnefronten. I tillegg har Miura fått seg en ny klubb i en alder av snart 55, Jørn Andersen trener Hong Kong og Tommye Sylte har vært på Eurosko i Moss. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#285 Stora silver og Pas seriegull

December 6, 2021

Pa Modou-Kah har blitt seriemester i Canada, Ronny Deila har tatt New York City til finale og i Colombia sliter de med kampfiksing. Mens i Norge legger stadig flere og flere mennesker merke til de forferdelige medaljene som deles ut i Allsvenskan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#284 Den store memehelgen: Brekalo, Deyverson, Haaland og mye mer

November 30, 2021

Dette har vært en helg som vil markere seg i historiebøkene. I hvert fall de historiebøkene som i fremtiden vil skrives om fotball-memes. Brekalo dyttet egen keeper som falt for lett, Deyverson filmet etter å fått en ryggklaps av dommeren, Haaland blir vist fingeren av en middeladrende kvinne og mye mer. For en helg. Også blir det en vits. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#284 Den store memehelgen: Brekalo, Deyverson, Haaland og mye mer

November 30, 2021