Notater episode #198

Det er veldig få fotballkamper som spilles om dagen, men det er fortsatt noen kamper som er mulig å se på Mycujoo.tv

Dette er Universitatea Craiovas ultras som prøver å oppmuntre de syke og de som jobber på sykehuset.

Gigi Becali, eier av FCSB (tidligere Steaua Bucharest) gjeter her sine sauer.

Hvis du er interessert i å lære mer om rumensk fotball, følg Emishor på Twitter.

Lytter Hans Wilhelmsen sendte oss denne linken, tilfelle dere og vi lurte på hvordan Premier League hadde hadde sett ut etter boksemetoden, hvis den var ferdig nå.

(I ettertid har lytter Bjørnar nr. null påpekt en feil ved denne utregningen, siden Tottenham slettes ikke slo Manchester City i runde to, men spilte uavgjort. Så det er mulig du må se bort fra denne, og at Crystal Palace slettes ikke er regjerende mester likevel.)

Diego Maradonas klubb Gimnasia de la Plata har seks lag bak seg på tabellen fra årets sesong, men er laget som ligger verst an på nedrykkstabellen likevel.

Her kan du følge det idiotiske systemet de har i Argentina, hvor de med lavest poengsnitt de tre siste årene rykker ned.

Benjamin Svindland spurte: Har Sadio Mané tidenes høyeste hårfeste?

Cato la ut bilde av Gervinho, og vant med den debatten.

Morten lurte på om det var Kieran Trippier som det laveste hårfestet, Aleksander mente det var vrient å slå Steven Gerrard, mens Thomas minnet verden på at Neil Mellor finnes.

Anders Hole derimot, gjorde oss oppmerksom på dette bildet av Demba Ba, som nå har hår.

Bjørn Ravnås minnet oss på at keepere som utespillere alltid er gøy, og la ved denne linken.

Lene Therese prøvde å finne ut hvorfor Alexander Sørloth ble bytta ut i det 40. minutt, og endte opp med denne forklaringen:

Etter å ha fått den oversettelse, sendte hun oss det betimelige spørmsålet: Hæ? Hva betyr dette??

Vi prøvde å finne ut svaret på Google, men lærte lite konstruktive ting om Timrun-Elefanter:

Og til slutt, fant vi denne vakre faksimilen i vår Spam-mappe:

(Takk til Pissen fra Sandefjord)

(NB: Vi har fortsatt noen ting i en Vipps-butikk, nummeret der er 502521)

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på , iTunes eller din favoritt podcast-app.

#237 Nord-Norge! Og Fotball.TV og Pardew i Øst-Europa

November 24, 2020

Bodø/Glimt vant og Trømsø rykket opp! Vi skal lage TV, og Alan Pardew har fått jobb i Øst-Europa. I tillegg: høyest tilskuersnitt i verden, Lars Arne Nilsens mulige rekord og et møte med Kjell Magne Bondevik   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#236 Nødlandslaget, Ray Clemence og Ryan Reynolds i Wrexham

November 17, 2020

Ray Clemence er ikke blant oss lenger, men i stedet har vi Nødlandslaget! Ryan Reynolds og hans kumpan med det vanskelige navnet har tatt over Wrexham. I tilegg ser vi nærmere på Dominica, deres hang til å ha fornavn som er bedre som etternavn og en nisselue i flagget deres. Husk: #502521 i Vipps, for vinterens krus.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jibril Bojang om egyptisk fotball, det gambiske landslaget og å være dårlig taper

November 10, 2020

Jibril Bojang kom nylig hjem fra et knapt år i egyptisk fotball. Han forteller hva som var mest overraskende der, hvordan det er å spille på det gambiske landslaget og hvor dårlig taper han egentlig er. Og om Sinsen, vakre skudd i krysset, treningsopphold i Southampton og mye mer.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

#234 Wimbledon, Tokmac og Steve Bloomer's watching

November 3, 2020

Wimbledon er tilbake i Wimbledon! Tokmac er fortsatt ikke på landslaget og Buffon røyker sannsynligvis fortsatt. Vi har også fått inn tidenes beste uavgjortrekke i Eliteserien og vi setter pris på at Derby-legende Steve Bloomer fortsatt ser på kamper.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.