Kamper som danner setninger

Følgende kamper er godkjent som kamper som har dannet fullverdige setninger i 2017:

Hei, Odd!

26.04.2017 18:00 Hei - Odd 0-10

Lura Sandnes Ulf?

26.04.2017 18:00 Lura - Sandnes Ulf 1-4 (1-1 etter ordinær tid)

Grei fart.

16.09.2017 13:00 Grei - Fart 3-0

Start strømmen!

10.06.2017 15:30 Start - Strømmen 0-1

Kjapp skade.

31.08.2017 19:00 Kjapp - Skade 2-0

Fløy sola?

03.06.2017 16:00 Fløy - Sola 6-0

Bonuskamp, fra den danske cupen:

Tarm - Lem

Siste fra PODCASTEN

Her kan du høre de siste 4 episodene av den eminente podcasten. Du finner også episodene på SoundCloud, iTunes eller din favoritt podcast-app.

#160 Adam Larsen Kwarasey om Ejuke, tømmerhogging i Portland og steinkasting i Sudan

Vålerengas kaptein tok turen innom oss, samme uka som de skal møte Lillestrøm. Han pratet om det, men også om Ghanas landslag, steinkasting på banen i Sudan, VM-kaos, tømmerhogging i Portland, hvor flink han er til å danse og mye mer!

#159 Live fra Ålesund med Tor Hogne Aarøy og Ivar Morten Normark

Vi var på Terminalen i Ålesund og hadde livepodkast på Terminalen, med de flotte, vakre og høye gjestene Ivar Morten Normark og Tor Hogne Aarøy. Tor Hogne forteller om sitt Japan-opphold, hvor idiot han blir i juleturneringer, og om det som kanskje er Aafks største kultfigurer. Mens Ivar Morten forteller mye, som da han fikk sparken kun dager ut i ny kontrakt, hvorfor han gikk kledd som AC/DCs Angus Young og da han løp mye under en diktator-trener i Frankrike.

#158 Highland League, Francis Benali og Bård Tuftes nachspiel med øks

Forrige uke var vi på Vulkan Arena og hadde livepodkast med Bård Tufte Johansen, Mads Hansen og Freddy dos Santos. Dessverre vil opptaksgudene at vi kun skulle få med oss enkelte deler av den livepodkasten videre i livet. Men vi fikk med oss litt analyse av kroatisk dommerhets, fortelling fra da Freddy hjemme hos Arild Rønsen og om den gang blant andre John Carew var på et nachspiel hjemme hos Bård Tufte Johansen, som ble stoppet på grunn av en med øks. Før det prater vi litt om skotsk Highland League, hvordan det går med Asamoah Gyan, Francis Benalis fem IronMan, trenere som har fått fyken ufortjent og ikke minst asiatisk Champions League.

#157 Arve Fuglum om kommenteringens historie og da han nesten drepte en svensk legende

April 30, 2019

Vi har hatt besøk av en stemme du nok kjenner. Tidligere NRK-, Canal +, CMore og TV2-kommentator, og nåværende Discovery-kommentator Arve Fuglum er gjest. Han skriver bok og forteller om norsk sportskommenterings historie, om de største legendene og de mange problemer man kan støte på. Men det blir også om Ståle Brandsrud - norsk fotballs mestscorende mann, tidenes verste toaletter i Baku og om den gangen han holdt på å drepe en svensk fotballegende.